Έρευνα από την αρχή για το μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Με την αποκαλυπτική κατάθεση ενός νέου μάρτυρα  στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, αλλά και με τη συμβολή 10μελούς ομάδας δυτών σ...

A+ A-

Με την αποκαλυπτική κατάθεση ενός νέου μάρτυρα  στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, αλλά και με τη συμβολή 10μελούς ομάδας δυτών στις έρευνες στη λίμνη Τριχωνίδα, συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων στο θρίλερ του θανάτου της 44χρονης.

Πρόκειται για τον κυνηγό από το χωριό του Θέρμου, ο οποίος υποστήριξε ότι «στις 4 το απόγευμα βρισκόμουν στην παραλία περιμένοντας άλλους φίλους κυνηγούς αλλά το αυτοκίνητο της 44χρονης δεν ήταν εκεί», αναδεικνύοντας ένα σκοτεινό χρονικό κενό από τη στιγμή που το Ι.Χ. της Ειρήνης Λαγούδη κατεγράφη για τελευταία φορά από κοντινή κάμερα στις 2:14 να περνά τη μοιραία εκείνη μέρα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το Ι.Χ. το είδαν για πρώτη φορά το μεσημέρι της επόμενης ημέρας τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι κυνηγοί , ενώ παραδέχθηκε ότι ο ίδιος πλησίασε σε απόσταση 10 μέτρων  το όχημα χωρίς να διακρίνει  κάποια κίνηση στο εσωτερικό του καθώς τα τζάμια ήταν θολά, προφανώς από τη φωτιά.
Δύτες θα «χτενίσουν» το βυθό της Τριχωνίδας

Στο μεταξύ αναμένεται με ενδιαφέρον η έρευνα του Ομίλου Εθελοντών Κυνηγών – Δυτών Θερμαϊκού, τα μέλη του οποίου με σύγχρονο εξοπλισμό θα «χτενίσουν» το βυθό της λίμνης Τριχωνίδας προκειμένου να εντοπίσουν το κινητό της 44χρονης και άλλα στοιχεία.

Φως στα ερωτήματα αναμένεται να δώσουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι πρώτες πληροφορίες από τα ευρήματα του ιατροδικαστικού εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών  αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν  ενδείξεις για  λήψη ουσιών ή ηρεμιστικών που θα επηρέαζαν την αντίληψη του θύματος, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη φυτοφαρμάκου.

Ωστόσο το πόρισμα αναμένεται να καθυστερήσει  καθώς στο εργαστήριο  έχει τεθεί εκτός λειτουργίας το μηχάνημα  που ανιχνεύει το μονοξείδιο του άνθρακα και για το λόγο αυτό τα δεδομένα έχουν σταλεί για διερεύνηση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 48236262932121767

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item