Φήμες για νέο επενδυτή στον Παναθηναϊκό, που μάλιστα έχει διαλέξει και τεχνικό διευθυντή

Ιταλικό δημοσιεύμα μιλά με ονόματα για το διοικητικό μέλλον του τριφυλλιού Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως νέος επενδυτής βρίσκεται ...

A+ A-

Ιταλικό δημοσιεύμα μιλά με ονόματα για το διοικητικό μέλλον του τριφυλλιού
Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως νέος επενδυτής βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού και μάλιστα έχει επιλέξει τον Πασκουάλ Σενσίμπιλε για νέο τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού»!
Το calcionews24.com αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Μετά την περιπέτεια στην Τραπάνι και στην Αλεσάντρια ο Πασκουάλε Σενσίμπιλε μπορεί να κάνει μια νέα αρχή στον Παναθηναϊκό. Ο νέος επενδυτής του ελληνικού κλαμπ έχει τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Σαμπντόρια στις πρώτες του επιλογές. Ο Σενσιμπίλε ήταν έμπιστος του Σαμπατίνι ο οποίος τον πήρε μαζί του στην Παλέρμο το 2009 ως συνεργάτη. Τα τελευταία χρόνια έχει περιπλανηθεί σε όλη την Ιταλία ως τεχνικός διευθυντής ενώ ήταν υπεύθυνος και στην Σαμπντόρια ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Μάντοβα, την Τραπάνι και την Αλεσάντρια και πλέον μπορεί να φύγει και πάλι για την Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι συντάκτες του www.calcionews24.com ο Παναθηναϊκός περιμένει κάποια νέα τις επόμενες εβδομάδες. Ο σύλλογος είναι σε οικονομικές δυσκολίες και η ομάδα θα μπορούσε να καλωσορίσει έναν νέο επενδυτή που ενδιαφέρεται για την αναγέννηση του Παναθηναϊκού. Και η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της διοίκησης. Αρκετά διαφορετικά προφίλ ανθρώπων είναι υποψήφιοι αλλά για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή είναι δεδομένο το όνομα του Πασκουάλε Σενσίμπιλε».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 2499014151923726452

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item