Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και χιόνια

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από αργά το βράδυ σήμερα, Καθαρά Δευτέρα και απο τα δυτικα-νοτιοδυτικά και ισχυρές καταιγίδες ...

A+ A-

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από αργά το βράδυ σήμερα, Καθαρά Δευτέρα και απο τα δυτικα-νοτιοδυτικά και ισχυρές καταιγίδες και χιόνια.

Αναλυτικά τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού:

α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα και
β. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Καθαρά Δευτέρα (19-02-2018)

α. Τη νύχτα πιθανόν η Κέρκυρα και η Πελοπόννησος.
β. Χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθως και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας (από τα 700 μέτρα) και της Ηπείρου (από τα 800 μέτρα).

Την Τρίτη (20-02-2018)
α. κατά διαστήματα το Ιόνιο, η Δυτική και Νότια Πελοπόννησος και πιθανόν η Δυτική Στερεά, η Ηπειρος και η Κρήτη (κυρίως Δυτική και
Νότια).
Βαθμιαία τα Δωδεκάνησα και πιθανόν οι Κυκλάδες.
Από το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η κεντρική Στερεά και η Θεσσαλία.
β. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 600-700 μέτρα) και Ηπείρου και Κεντρικης Στερεάς (από 700-800 μέτρα).

Την Τετάρτη (21-02-2018)
α. Κατά διαστήματα το Ιόνιο, η Δυτική και Νότια Πελοπόννησος, η Δυτική Στερεά, η Ηπειρος, η Κρήτη (κυρίως Δυτική και Νότια), τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, η Κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και πιθανόν οι Κυκλάδες και η Κεντρική Μακεδονία.
Από το μεσημέρι τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και πιθανόν η Θράκη και η Ανατολική Μακεδονια.
β. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και νωρίς το πρωί και σε Ημιορεινές περιοχές της Δυτικης και Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 700-800 μέτρα) και της Ηπείρου και Κεντρικής Στερεάς (απο 800 μέτρα).

Την Πέμπτη (22-02-2018)
α. Θα διατηρηθούν αρχικά τα φαινόμενα στις παραπάνω περιοχές αλλά μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Δείτε επίσης

Καιρός 2041882084329412838

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item