Θρίλερ με ανθρώπινα οστά σε εξωκλήσι - Τα βρήκαν έπειτα από όραμα γυναίκας

Πέντε ανθρώπινα κρανία και αριθμός οστών ανευρέθηκαν σε εξωκλήσι τις επαρχίας Πάφου, μετά από υπόδειξη γυναίκας που το οραματίστηκε! Σ...

A+ A-

Πέντε ανθρώπινα κρανία και αριθμός οστών ανευρέθηκαν σε εξωκλήσι τις επαρχίας Πάφου, μετά από υπόδειξη γυναίκας που το οραματίστηκε!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», όλα ξεκίνησαν όταν γυναίκα μετέβη σε αστυνομικό σταθμό της περιοχής της για να αναφέρει στους αστυνομικούς πως οραματίστηκε την ύπαρξη θαμμένων ανθρώπων στο εξωκλήσι της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας στις Αρόδες της επαρχίας Πάφου, κατόπιν οράματός της!

Αν και αρχικά δεν έγινε πιστευτή, μέλη της δύναμης μαζί με μέλη της κοινοτικής Αρχής Αρόδων, μετέβησαν στο εξωκλήσι όπου και τους υποδείχτηκε το ακριβές σημείο.

Κατόπιν ανασκαφής εντοπίστηκαν, σε μικρό βάθος, πέντε κρανία ανθρώπων και αριθμός οστών.

Την Παρασκευή 23/2 αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στο σημείο και στα οστά από ανθρωπολόγους του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής αλλά και από λειτουργούς του Τμήματος Αρχαιοτήτων.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός πως στο εν λόγω σημείο, είχε εντοπιστεί πριν από ένα μήνα μικρός αριθμός ανθρώπινων οστών.

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Περίεργα 9049498920937205149

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item