Χιμένεθ: Όταν μας βοηθά ο κόσμος, σχεδιάζω τα παιχνίδια πιο εύκολα

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην ΑΕΚ TV μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, γ...

A+ A-

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην ΑΕΚ TV μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, για την πολύτιμη βοήθεια που δίνει ο κόσμος της Ένωσης στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες.
Αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε: «Υπήρξαν παρόμοια παιχνίδια με τον Απόλλωνα, με τον Ατρόμητο, ήταν δύο από αυτά. Σε αυτά τα παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ακόμα πέντε βαθμούς, αλλά κάποιες φορές, όταν μιλάμε για στατιστική, δεν σκεφτόμαστε τι θα γινόταν αν όλες αυτές οι ευκαιρίες είχαν δημιουργηθεί πόσο πιο πάνω θα ήμασταν στη βαθμολογία.
Και με τον Απόλλωνα και με τον Ατρόμητο, όπως και σήμερα, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι δημιουργούνται οι ευκαιρίες και μερικές φορές μπορεί να χάνονται και τα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Όσον αφορά την κούραση και τους τραυματισμούς, υποστήριξε: «Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Γκάλο χρειάστηκε να παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις στις οποίες και στις τρεις τα πήγε καλά. Αυτό που μας ζητάει ο κόσμος και είναι απόλυτα λογικό, είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και στις τρεις διοργανώσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να αποδώσουμε το καλύτερο. Σίγουρα με τόσα παιχνίδια συσσωρεύεται κούραση και μπορεί να υπάρξουν και τραυματισμοί».
Τέλος, για τον κόσμο της ΑΕΚ, ο Χιμένεθ πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι εύκολο το μήνυμα που μπορώ να στείλω. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη του κόσμου που είναι εδώ και μας έχει βοηθήσει και η αλήθεια είναι ότι όταν βρίσκεται εδώ και μας βοηθά, εγώ μπορώ να σχεδιάσω το παιχνίδι πιο εύκολα».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 7131937497132739941

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item