Καλός καιρός τη Δευτέρα – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Γενικά καλός θα είναι ο  καιρός  τη Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν α...

A+ A-

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα ως 6 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με λίγα σύννεφα και το θερμόμετρο από 6 έως 13 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από 3 έως 16 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, βοριάδες 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 18 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου λίγες παροδικές βροχές στα βόρεια, άνεμοι βορειοανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές. Ο υδράργυρος από 5 έως 17 βαθμούς.
Στην Αττική, ήλιος με παροδική συννεφιά, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε επίσης

Καιρός 611806441944866696

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item