Αυτές είναι οι πραγματικές απώλειες στην Εφρίν – Τούρκοι και ισλαμιστές έχουν περισσότερους νεκρούς

Ο  τουρκικός στρατός  και οι σύμμαχοι του ισλαμιστές του  Ελεύθερου Συριακού Στρατού  ( FSA ) έχουν υποστεί βαριές απώλειες στις μάχες μ...

A+ A-

Ο τουρκικός στρατός και οι σύμμαχοι του ισλαμιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) έχουν υποστεί βαριές απώλειες στις μάχες με τις κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), στην επίθεση που πραγματοποιούν από τις 20 Ιανουαρίου στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία.

Σύμφωνα με ομάδες που παρακολουθούν τον πόλεμο στη Συρία, οι υποστηριζόμενοι από την Τουρκία ισλαμιστές υπολογίζεται ότι μετράνε τουλάχιστον 200 νεκρούς.
Ο τουρκικός στρατός από την πλευρά του μέχρι την Κυριακή έχει παραδεχτεί 33 νεκρούς Τούρκους στρατιώτες και 93 τραυματίες.
Οι Κούρδοι έχουν χάσει λιγότερους. Οι κουρδικές απώλειες υπολογίζονται σε 150 με 200 άνδρες και γυναίκες πολιτοφύλακες.
Να σημειωθεί ότι η Τουρκία σφυροκοπά τους Κούρδους με αεροπορικές επιδρομές, τανκς και πυροβολικό, ενώ οι Κούρδοι από την πλευρά τους αμύνονται με αντιαρματικές ρουκέτες.
Είναι βέβαιο ότι εάν οι Κούρδοι διέθεταν αεροπλάνα και τανκς, τώρα ίσως να είχαν καταλάβει την Αντιόχεια και να είχαν συντρίψει τον τουρκικό στρατό.

Δείτε επίσης

Κόσμος 5893865653997274347

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item