Δείτε τη χαμένη ευκαιρία της χρονιάς στο ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

Ο Σέρχιο Αραούχο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι σε κενό τέρμα Το κλασικό ποδοσφαιρικό κλισέ «Όλα τα γκολ μπαίνουν κι όλα τα γκολ χάνοντ...

A+ A-

Ο Σέρχιο Αραούχο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι σε κενό τέρμα
Το κλασικό ποδοσφαιρικό κλισέ «Όλα τα γκολ μπαίνουν κι όλα τα γκολ χάνονται» βρήκε την εφαρμογή του στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι εκατοστά πριν το κενό τέρμα.
Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, από την σέντρα του Μασούντ ο Τριανταφυλλόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε προς την εστία του, ξεγελώντας τον γκολκίπερ Αθανασιάδη που έκανε αντίθετη κίνηση.
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)SUPERLEAGUE / ÁÅÊ – ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
Η μπάλα είχε πάρει πορεία προς τα δίχτυα κι ο Αραούχο πετάχτηκε στην πορεία της με το γκολ να μοιάζει σίγουρο, ωστόσο ο επιθετικός της Ένωσης έχοντας άσχημη τοποθέτηση του σώματός του κατάφερε να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία της χρονιάς.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 1400097743169923750

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item