Καρολίνα Κάλφα: Ποια ήταν η δημοσιογράφος που έχασε την ζωή της από πυρκαγιά

Απίστευτη μοιάζει από χθες η τραγική είδηση πως η δημοσιογράφος Καρολίνα Kάλφα, που πέθανε σήμερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονο...

A+ A-


Απίστευτη μοιάζει από χθες η τραγική είδηση πως η δημοσιογράφος Καρολίνα Kάλφα, που πέθανε σήμερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία που έμενε με τν μητέρα της στην Ποτιδαία Χαλκιδικής. Η αγαπητή δημοσιογράφος, που ήταν γερμανικής καταγωγής, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη κι εργάστηκε σε κανάλια κι εφημερίδες στην Αθήνα, απ’ όπου έγινε γνωστή. Παρουσίαζε κάποτε δελτία ειδήσεων στον ΑΝΤ1 κι έπειτα εργάστηκε ως ελεύθερη ρεπόρτερ στο ALTER, μέχρι που μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους της βρέθηκε δίχως εργασία.

Ήταν πολύ εργατική και μαχήτρια, αλλά όταν συνέβη το κλείσιμο του ΑLTER και λίγο αργότερα, αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στο εξοχικό της, με την μητέρα της και τον γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

«Πολλά ρεπορτάζ, πολύ δρόμο, πολύ πεζοδρόμιο, πολύ μοντάζ, πολλές φωνές, πολύ άγχος, φτάνει, δεν θέλω. Δεν θέλω τηλεόραση, σε αυτή τη μορφή. Βοηθήθηκα κι εγώ σαν άνθρωπος από τη δημοσιογραφία γιατί είδα πάρα πολλά περιστατικά, ξεκαβάλησα κι ένα καλάμι, το οποίο είχα καβαλήσει για ένα διάστημα. Όπου και να πήγαινα, γινόμουν θέμα, με κοιτούσαν, με σχολιάζανε. Μου ζητούσαν συνεντεύξεις, εξώφυλλα, μέχρι και το Playboy μου ζήτησε να κάνω γυμνή φωτογράφιση», περιέγραφε τον Μάιο του 2016 σε συνέντευξή της στην Tatiana Live.

Τον γιο της, τον μεγάλωσε μόνη της καθώς είχε χωρίσει όσο ήταν ακόμη έγκυος σ’ εκείνον και ήταν τα πάντ για εκείνη. Μάλιστα πήρε την απόφαση, ν’ αφήσει την πρωτεύουσα για ένα δικό του καλύτερο μέλλον. Η ποιότητα ζωής τους, έπαιζε μεγάλη σημασία για εκείνη και αγαπούσε όσο τίποτα τα ζώα της που βρισκόταν στον κήπο, αλλά και τον μεγάλο μπαξέ της, ο οποίος είχε λαχανικά σχεδόν για όλο το χωριό όπως, περιέγραφε. Της άρεσεε πολύ το διάβασμα και οι βόλτες στη θάλασσα και είχε ως «αρχη» το μότο πως «η ζωή δεν χρειάζεται να είναι τέλεια για να είναι υπέροχη». Η κηδεία της πρόκειται να γίνει την Τετάρτη στα Νέα Μουδανιά.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 8984581075786935785

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item