Την εγκατέλειψε ο άντρας της επειδή δακρύζει αίμα. Βίντεο

Στην Ινδία τη φωνάζουν «μάγισσα», ενώ ο άντρας της την εγκατέλειψε πριν από έναν χρόνο περίπου εξαιτίας της παράξενης ασθένειάς ...

A+ A-

Στην Ινδία τη φωνάζουν «μάγισσα», ενώ ο άντρας της την εγκατέλειψε πριν από έναν χρόνο περίπου εξαιτίας της παράξενης ασθένειάς της.

Η 21χρονη Geeta από την πολιτεία Μπιχάρ της Ινδίας, αιμορραγεί ανεξέλεγκτα από τα μάτια της, με τους γιατρούς να μην μπορούν να εξηγήσουν τι ακριβώς τής συμβαίνει.

Η κατάστασή της επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και εξαπλώνεται σταδιακά και στο υπόλοιπο σώμα της.

Για τους γιατρούς, περιστατικά όπως αυτό της Geeta θεωρούνται χαρακτηριστικά μιας πολύ σπάνιας ασθένειας που ονομάζεται αιματίδρωση, όπου το δέρμα και οι βλεννώδεις κοιλότητες του σώματος, όπως το στόμα και τα μάτια, απελευθερώνουν αίμα αντί για ιδρώτα.

Ο γιατρός Δρ Vinayak Kumar Singh, που εξέτασε την Geeta στο νοσοκομείο της Μπιχάρ, διαπίστωσε ότι τα επίπεδα των αιμοσφαιρίων στον οργανισμό της είναι απολύτως φυσιολογικά και ότι δεν υπάρχει κάποια διαταραχή στην πήξη του αίματός της, επομένως προς το παρόν παραμένει άγνωστο τι προκαλεί τα ματωμένα της δάκρυα.

Σύμφωνα με το  Healthline, η αιματίδρωση θεωρείται εξαιρετικά σπάνια, καθώς υπολογίζεται ότι προσβάλλει μόλις έναν στους 10 εκατομμύρια ανθρώπους. Δεν προκαλεί πόνο και συνήθως εκδηλώνεται ξαφνικά, χωρίς να προκαλεί άλλα συμπτώματα.

Η αιμορραγία μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, είναι όμως συχνότερη στο πρόσωπο. Έχει παρατηρηθεί ότι οι πάσχοντες είναι πιο πιθανό να βιώσουν ένα επεισόδιο αιμορραγίας όταν είναι ψυχολογικά φορτισμένοι, για παράδειγμα όταν νιώθουν έντονο φόβο ή αντιμετωπίζουν έντονο στρες.

Mail Online, Healthline, koutipandoras.gr

Δείτε επίσης

Περίεργα 2853413549981397981

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item