Κλήρωση κυπέλλου Ελλάδας: Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης

Έγινε σήμερα η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας και αποφεύχθηκε ο πρόωρος τελικός . Ο Πανιώνιος θα παίξει με τον ΠΑ...

A+ A-

Έγινε σήμερα η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας και αποφεύχθηκε ο πρόωρος τελικός .
Ο Πανιώνιος θα παίξει με τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ με την Λάρισα. Στα πρώτα παιχνίδια γηπεδούχοι θα είναι οι Πανιώνιος και Λάρισα.
Αυτό σημαίνει πως μπορεί στον φετινό τελικό να έχουμε μια επανάληψη του περσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ή να μπορέσει ένας εκ των ΑΕΛ ή Πανιωνίου να πάρει την πρόκριση και να διεκδικήσει το Κύπελλο.
Το πρώτο ματς θα γίνει το τριήμερο 27-28 Φεβρουαρίου ή 1η Μαρτίου και η ρεβάνς στις 19 Απριλίου.
Να σημειώσουμε ότι έγινε και η κλήρωση για το ποιος θα είναι ο γηπεδούχος του τελικού που θα γίνει στο ΟΑΚΑ και βγήκε να είναι η ομάδα που θα προκριθεί από το ΑΕΛ-ΑΕΚ.
Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, κ. Ασλανίδης ζήτησε τα μπαλάκια να τα τραβήξουν οι εκπρόσωποι της ομάδας με την επιτροπή της ΕΠΟ να αναφέρει ότι την κλήρωση θα την κάνει η επιτροπή της ΕΠΟ.
Στα γραφεία της ΕΠΟ και στην κλήρωση βρέθηκαν οι: κ. Μπίρδας που εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ, κ. Ασλανίδης που εκπροσωπεί την ΑΕΚ, κ. Μάρκος που εκπροσωπεί την ΑΕΛ και ο κ. Κοκκινάκης που εκπροσωπεί τον Πανιώνιο.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 8226495971617812398

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item