Πήγε στον κομμωτή της και του είπε να την κουρέψει όπως θέλει. Το Αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους

Όμορφη γυναίκα πηγαίνει στο κομμωτήριο με μακριά μαλλιά, αλλά ο κομμωτής καταλήγει να της τα κόψει Για χρόνια, η Laura απολάμβανε τα ...

A+ A-

Όμορφη γυναίκα πηγαίνει στο κομμωτήριο με μακριά μαλλιά, αλλά ο κομμωτής καταλήγει να της τα κόψει

Για χρόνια, η Laura απολάμβανε τα μακριά μαλλιά της. Αλλά μετά την καταστροφική διάγνωση με καρκίνο, συνειδητοποίησε ότι σύντομα θα χάσει τα μαλλιά της στην χημειοθεραπεία.

Τώρα, η Laura επέλεξε ένα πιο ξέγνοιαστο hairstyle και αντιμετώπισε τη ασθένεια της με μια τολμηρή νέα εμφάνιση. Ως αποτέλεσμα, το παρακάτω βίντεο έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα του YouTube.

Παρακολουθήστε τον κομμωτή της Νέας Υόρκης, Jerome Lordet, να μεταμορφώνει τη Laura με μια εξαιρετικά τολμηρή κόμη και με ​​ένα έντονο μακιγιάζ για να την βοηθήσει να αισθανθεί σαν μια εντελώς νέα γυναίκα.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η νεαρή γυναίκα είναι προσηλωμένη και αποφασισμένη για τη νέα της δραστική αλλαγή, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για να δείτε πώς αντέδρασε στην τεράστια αλλαγή της. Δεν είναι καθόλου περίεργο που αυτό το makeover έγινε τόσο δημοφιλές με περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δύο εβδομάδες μετά το κούρεμα της, η Laura έχασε όλα τα μαλλιά της λόγω της ακτινοβολίας.

Με ή χωρίς μαλλιά, ένα πράγμα είναι σίγουρο … Η Laura είναι πανέμορφη!

Η Laura πρόσφατα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι είμαι σε ύφεση και τα πάω πολύ καλά! Μετά την αρρώστια μου, είναι απίστευτο το ότι αισθάνομαι τόσο δυνατή και υγιής.». Επίσης, έγραψε ένα άρθρο σχετικά με τα 5 κορυφαία πράγματα που μου έμαθε ο καρκίνος και πραγματικά θα σας εμπνεύσει.


ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Διάφορα 5554416873349840044

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item