Μπακασέτας: Για τη νίκη όπως πάντα

«Σημαντικό να μη δεχθούμε γκολ στα πρώτα 20 λεπτά» Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η Ένωση θα πρέπει...

A+ A-

«Σημαντικό να μη δεχθούμε γκολ στα πρώτα 20 λεπτά»
Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η Ένωση θα πρέπει να είναι προσεκτική στο πρώτο 20λεπτο και να παίξει για τη νίκη.
Όλα όσα είπε στη Nova ο παίκτης της ΑΕΚ:
«Τα ντέρμπι πάντα ξέρουμε ότι είναι ξεχωριστά παιχνίδια. Το ματς αυτό έχει σχέση και με τον αγώνα κυπέλλου και μ’ αυτόν του α’ γύρου στην έδρα μας. Πιστεύω ότι τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είναι πολύ σημαντικά σ’ αυτά τα παιχνίδια ιδιαίτερα αν παίζεις εκτός έδρας. Δεν πρέπει να επιτρέψεις στον αντίπαλο να επιβάλλει τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά, γιατί στη συνέχεια τον βοηθάει ακόμα περισσότερο η έδρα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μη δεχθούμε γκολ στα πρώτα 20 λεπτά. Εμείς πάμε για να νικήσουμε όπως άλλωστε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε αναλύσει πολύ καλά τον αντίπαλο και περιμένουμε το παιχνίδι για να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο».
– Η έδρα πόσο πιστεύεις ότι θα παίξει ρόλο στο ντέρμπι;
«Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις στην έδρα σου και ειδικά στα ντέρμπι. Εμείς όμως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Πρέπει να τα αφήσουμε εκτός σκέψης. Πάμε για να νικήσουμε κι αυτό είναι που μένει. Οτιδήποτε μας χαλάει τη συγκέντρωση πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη».
– Συνήθως λέμε ότι τα ντέρμπι δε δίνουν τίτλο. Φέτος όμως οι ομάδες βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία. Το ντέρμπι αυτό, αλλά και γενικά τα ντέρμπι μπορούν φέτος να δώσουν τίτλο;
«Μέχρι στιγμής έχουμε δει ότι τα ντέρμπι δεν κρίνουν τον τίτλο. Εμείς άλλωστε τα πήραμε όλα, με εξαίρεση την ισοπαλία που είχαμε στην έδρα του Παναθηναϊκού. Δεν είμαστε όμως πρώτοι γιατί χάσαμε βαθμούς από «μικρές» ομάδες. Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα. Το «κλειδί» του τίτλου πιστεύω ότι θα είναι και τα ντέρμπι, αλλά και τα πιο «μικρά» παιχνίδια. Πρέπει σε όλα τα μας να είμαστε το ίδιο σοβαροί και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».
– Πόσο ρόλο μπορεί να παίξει στο ντέρμπι το γεγονός ότι οι δύο προπονητές, Χιμένεθ και Γκαρθία, ανήκουν στην ίδια ποδοσφαιρική σχολή;
«Αυτό είναι κάτι που ανησυχεί τους προπονητές. Εμείς δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε μ’ αυτό. Θα περιμένουμε την τακτική που θα ακολουθήσει ο προπονητής μας και πρέπει να αφομοιώσουμε όλα όσα θα μας πει έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη».
Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε επίσης

Αθλητικά 6860587046699760031

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item