Αναγκαστική προσγείωση πτήσης λόγω ... αερίων επιβάτη. Βίντεο

Στα χέρια πιάστηκαν επιβάτες της πτήσης της Transavia Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ντουμπάι – Άμστερνταμ, με τον πιλότο να ...

A+ A-

Στα χέρια πιάστηκαν επιβάτες της πτήσης της Transavia Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ντουμπάι – Άμστερνταμ, με τον πιλότο να πραγματοποιεί μη προγραμματισμένη πτήση στη Βιέννη. Αιτία; Ένας εκ των επιβατών αρνήθηκε να σταματήσει να αερίζεται.

Δύο επιβάτες αντέδρασαν έντονα και του ζήτησαν να σταματήσει. Όταν εκείνος αρνήθηκε να σταματήσει, ξέσπασε ο καβγάς και το πλήρωμα παρενέβη για να τους χωρίσει. 

Ο πιλότος αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στη Βιέννη. Αμέσως μετά, αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και απομάκρυναν τέσσερα άτομα από την πτήση.

Η Daily Mail αναφέρει ότι εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε την αιτία του καυγά, σημειώνοντας ότι οι Ολλανδοί βρήκαν προσβλητική τη συμπεριφορά του επιβάτη. Η αστυνομία απομάκρυνε τους δύο τελευταίους αλλά και δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την κίνηση, δηλώνοντας ότι είχαν απλά την ατυχία να κάθονται στην ίδια σειρά με τους δύο Ολλανδούς.


πηγη

Δείτε επίσης

Περίεργα 4910639358841947457

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item