Τα Ζώδια της Τετάρτης (7/2)

Τι λένε τα ζώδια την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ΚΡΙΟΣ Ο καθένας έχει ένα ρόλο να διαδραματίσει σήμερα στο μεγάλο σου σχέδιο. Όμως μην αντ...

A+ A-

Τι λένε τα ζώδια την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου
ΚΡΙΟΣ
Ο καθένας έχει ένα ρόλο να διαδραματίσει σήμερα στο μεγάλο σου σχέδιο. Όμως μην αντιδράσεις περίεργα και μην αφήνεις υπαινιγμούς αν κάποιοι δεν λειτουργούν με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Μίλησε με τους συνεργάτες σου και ακολουθήστε ένα ομαδικό πλάνο. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου υπάρχουν πολλοί τρόποι να οργανώσεις καλύτερα το μέλλον σου και να αποφασίσεις τι θέλεις πραγματικά να κάνεις. Στα οικονομικά σου χρειάζεται ακόμη προσοχή, για αυτό μην κάνεις έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εμμονή σου μπορεί να μετατρέψει μια δύσκολη συνάντηση σε μια θαυμάσια ευκαιρία, αλλά πρέπει να παραμείνεις ανοιχτή στη διαπραγμάτευση εάν θέλεις τα πράγματα να βελτιωθούν. Δυστυχώς, η παραμονή σε μια πορεία δράσης σε περιορίζει και σε εμποδίζει να δεις άλλες εναλλακτικές λύσεις. Οι πλανήτες σε ευνοούν για να λύσεις προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην προσωπική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη σου, τότε ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για να αλλάξεις αυτή την κατάσταση. Απέφυγε προς το παρόν τις οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η βοήθεια των συνεργατών σου είναι πολύ σημαντική για την πορεία της καριέρας σου. Η βοήθεια όμως έρχεται με μία τιμή και πρέπει να είσαι διατεθειμένη να πληρώσεις για αυτήν με κάποιον τρόπο. Το αντίτιμο δεν σε προβληματίζει και φυσικά δεν είναι κάτι που θέτει υπό αμφισβήτηση τις αξίες σου. Η διπλωματία είναι στα χέρια σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις συμφωνίες που θα σου αποφέρουν κέρδη. Στα συναισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν έχει σημασία η ηλικία σου, το παιδί που κρύβεις μέσα σου είναι έτοιμο να βγει στην επιφάνεια. Έχεις μία παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα, όμως οι συνεργάτες σου περιμένουν να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, όποτε το πρόγραμμά σου σε πιέζει. Ολοκλήρωσε τις υποθέσεις σου και μετά μπορείς ελεύθερα να κάνεις ότι σε ευχαριστεί. Ιδανική στιγμή να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με τον αγαπημένου σου ή τους φίλους σου. Ευκαιρία να ξεφύγεις, θα σε βοηθήσει και στην ερωτική σου ζωή. Προσοχή στη διατροφή και την υγεία σου. Τα οικονομικά σου είναι βελτιωμένα.

ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σου είναι στα ύψη σήμερα και χαρίζεις απλόχερα χαμόγελα στους γύρω σου. Γνωρίζεις πολύ καλά τι πρέπει να πεις για να τους φτιάξεις τη διάθεση και έτσι φέρνεις μία άλλη πνοή στον εργασιακό σου χώρο. Παρόλα αυτά, υπάρχει η πιθανότητα να προσπαθείς να κρύψεις κάτι που έχει στεναχωρήσει. Στα αισθηματικά σου, να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζεις κρυφτό. Μίλησε για ότι σε προβληματίζει, φοβίζει, ανησυχεί. Η αλήθεια πάντα κάνει καλό και φέρνει λύσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου. Μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπάρχουν τόσες πολλές σκέψεις και συναισθήματα που στροβιλίζονται σήμερα στο μυαλό σου και δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και τι να διευθετήσεις αρχικά. Πάρε μία βαθιά ανάσα και άσε τους συνεργάτες σου να σε βοηθήσουν και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι σε περίεργο σημείο. Είσαι ευαίσθητη και αναζητάς περισσότερη οικειότητα στη σχέση σου. Ένας ειλικρινής διάλογος θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Απέφυγε τα οικονομικά ανοίγματα, γιατί ακόμη έχεις υποχρεώσεις να καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ισαάκ Νεύτων διατύπωσε τους νόμους της κίνησης. Ένας από αυτός είναι ο νόμος της αδράνειας (Κάθε σώμα, που βρίσκεται μέσα σε ένα αδρανειακό σύστημα, διατηρεί την κατάσταση ηρεμίας, ή ευθύγραμμης και η ομαλής κίνησής του, εφόσον καμία εξωτερική δύναμη δεν επιδρά για τη μεταβολή της). Έτσι αισθάνεσαι, σαν να είσαι η ζωντανή απόδειξη αυτού του νόμου. Κάνεις με επιτυχία τη δουλειά σου και εάν κανείς δεν παρεμβαίνει τότε συνεχίζεις να κινείσαι με την τρέχουσα ορμή σου. Είσαι ενθουσιασμένη με την πορεία που έχεις χαράξει και φαίνεται ότι έχεις ένα ακριβή προορισμό στο μυαλό σου. Εάν κάποιος προσπαθήσει να σε αποθαρρύνει, μην τον αφήσεις. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, αρκεί να αφήσεις στο παρελθόν ζητήματα που σε στεναχώρησαν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου, για αυτό κάνε καλύτερο προγραμματισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι απόλυτα σίγουρη ότι κινείσαι στον σωστό επαγγελματικό δρόμο, όμως μπορεί να αρχίσεις να αμφιβάλλεις ότι οι άλλοι αμφισβητούν τη σοφία σου. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απορρίψεις τα πικρόχολα σχόλια και να κρατήσεις μόνο εκείνα που όντως θα σε βελτιώσουν. Μην εγκαταλείψεις τα σχέδιά σου. Ο μεγαλύτερος κριτής του εαυτού σου είσαι εσύ και κανένας άλλος. Άκου την καρδιά σου και προχώρα. Στα αισθηματικά σου πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία και να μην παραμελείς τόσο τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη σου, φαίνεται ότι θα κάνεις μία σημαντική γνωριμία στο άμεσο μέλλον. Μην αποθαρρύνεσαι. Βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού για αυτό πρόσεξε περισσότερο και απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιθυμείς να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου, όμως η αρνητική στάση των συναδέλφων σου δεν σε αφήνει ανεπηρέαστη. Έχεις πολλή δουλειά μπροστά σου, όμως μην καταθέσεις τα όπλα. Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τη διαφορά και να εκτοξεύσεις την καριέρα σου. Στα αισθηματικά σου ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα πράγματα. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου και αν έχει συμβεί κάτι που κλόνισε την εμπιστοσύνη σου, κάνε διορθωτικές κινήσεις για να βοηθήσεις αυτή τη σχέση να πάει παρακάτω. Αν είσαι μόνη σου, σύντομα θα αλλάξει κάτι στην ερωτική σου ζωή. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που επιθυμείς, για αυτό απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι φίλοι σου μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ σήμερα που έχεις υπερφορτωμένο πρόγραμμα. Αφοσιώσου στη δουλειά σου και εκείνοι θα σε βοηθήσουν με κάποιες εξωτερικές δουλειές που πρέπει οπωσδήποτε να διευθετήσεις. Θα κάνεις κάποιες σημαντικές γνωριμίες αυτό το διάστημα, οι οποίες θα σε βοηθήσουν πολύ στη δουλειά σου. Να εκμεταλλευτείς τις οικονομικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ανοίγονται πόρτες μπροστά σου, διάλεξε την κατάλληλη για εσένα. Στα αισθηματικά σου, απέφυγε τις αντιθέσεις και μέσα από την συζήτηση προσπάθησε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα έχεις πλεόνασμα θετικής ενέργειας και με τη στάση σου θα βοηθήσεις τους συνεργάτες σου να εργαστούν με περισσότερη θέληση. Από τη φύση σου θέλεις να βοηθάς τους γύρω σου και χαίρεσαι να εργάζεσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Η ηγετική σου θέση σε προκαλεί να κάνεις τους άλλους να πιστεύουν στον εαυτό τους. Βοηθάς τους συνεργάτες σου να αναγνωρίσουν τις δυνατότητες τους και έτσι να συνεισφέρουν με πιο αποτελεσματικό τρόπο στο έργο σας. Στα αισθηματικά σου πρέπει να κινηθείς τελείως διαφορετικά, να κρατήσεις μία πιο διπλωματική στάση. Αν κάτι δεν σε ευχαριστεί, μην μιλήσεις τώρα. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί είσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ
Μεγάλη σύγκρουση. Λογική και παραλογισμός συγκρούονται μέσα σου και η προσοχή σου αποσπάται από τον τελικό στόχο. Για να ξεφύγεις από το δίλημμα που σε ταλαιπωρεί, η λύση είναι να μιλήσεις στους συνεργάτες σου. Μαζί θα λύσετε το πρόβλημα. Αν δεν είσαι πρόθυμη να μιλήσεις, τότε μην πιεστείς και για αυτό. Εάν θέλεις να πετύχεις όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. Οι πλανήτες βάζουν το… χέρι τους και θα δεις μεγάλη βελτίωση στα αισθηματικά σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Δώσε την απαιτούμενη σημασία στα οικονομικά σου, καθώς δεν έχεις καταφέρει ακόμη να φτάσεις σε σημείο που σε ικανοποιούν.

Δείτε επίσης

Ζώδια 4072685942535082610

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item