«Τρεις σφαίρες για κάθε μία Μακεδονία» -Δείτε τι έγραφαν οι απειλητικές επιστολές που έλαβαν 4 Υπουργοί

Σύμφωνα με πληροφορίες η  μία επιστολή – σημείωμα  ήταν χειρόγραφη και περιείχε λίγες λέξεις. Εκτός όμως από την απειλή προς τον Νίκ...

A+ A-

Σύμφωνα με πληροφορίες η μία επιστολή – σημείωμα ήταν χειρόγραφη και περιείχε λίγες λέξεις. Εκτός όμως από την απειλή προς τον Νίκο Κοτζιά για «τρεις σφαίρες που αντιστοιχούν σε κάθε Μακεδονία», ο αποστολέας αναφέρεται με απαξιωτικό χαρακτηρισμό και στον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο.
«Τρεις σφαίρες για τον Κοτζιά, μία και κάθε Μακεδονία. Και εμείς νομίζαμε ότι ο Κατρούγκαλος ήταν το πραγματικό σκουλήκι», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι απειλητικές επιστολές.
Στη δεύτερη επιστολή (έχει γραφεί σε ηλεκτρονικό υπολογιστή), οι αποστολείς χαρακτηρίζουν «προδότες» και «ανθέλληνες» τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών.
Δηλώνουν μάλιστα ότι το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων «κρύβει μεγάλες παγίδες» και απειλούν να εξαφανίσουν τις οικογένειες όσων υπογράψουν το «ξεπούλημα της Μακεδονίας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.
Εν συνεχεία καλούν και τον Στρατό σε απειθαρχία προς τους πολιτικούς. Ζητούν από τον Στρατό να μπεί στο Κοινοβούλιο και να τους «καθαρίσει όλους» για να σταματήσει το «ξεπούλημα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στο ΝΑΤΟ».
Οι κινήσεις αυτές, έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση, καθώς υπάρχει ο φόβος επεισοδίων κυρίως μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών, όπως έγινε και στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης

Πολιτική 1847255753917112385

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item