Μακ: Το καλύτερο 45λεπτο μακριά από την Τούμπα

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ» Ο Ρόμπερτ Μακ στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο της ανα...

A+ A-

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ»
Ο Ρόμπερτ Μακ στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χαρακτηρίζοντας την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση εκτός Τούμπας.
Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, αναφέρθηκε στην εκτός έδρας νίκη του «Δικεφάλου» και στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας στα πρώτα 45 λεπτά και στην παρουσία του κόσμου της ομάδας.
«Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για μας, πήραμε το προβάδισμα στα πρώτα δέκα λεπτά, ενώ μπορώ να πω ότι ήμασταν κυρίαρχοι στο γήπεδο και τελειώσαμε πριν πάμε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ μας στο 3-0. Πραγματικά, παίξαμε πολύ καλά, ίσως ήταν τα καλύτερα πρώτα 45λεπτα μακριά από την έδρα μας. Σίγουρα θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν και ήταν στο παιχνίδι βοηθώντας μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», υποστήριξε ο Ρόμπερτ Μακ.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 5740887472737549288

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item