Συνελήφθη 25χρονος στην Αμαλιάδα που είχε τον καημό να γίνει ιερέας και κυκλοφορούσε φορώντας ράσα

Ένας 25χρονος από την  Αμαλιάδα  συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, στο Παλούκι, καθώς φορούσε ...

A+ A-

Ένας 25χρονος από την Αμαλιάδα συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, στο Παλούκι, καθώς φορούσε ράσα… με την κατηγορία της αντιποίησης στολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, τον καιρό τελευταίο περιήλθε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, καταγγελία από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, για την δράση ενός 25χρονου στην περιοχή της Αμαλιάδας, που κυκλοφορούσε φορώντας ράσα.
Με βάση τις ίδιες πηγές, ο νεαρός επιθυμεί σφόδρα να γίνει ιερέας, όμως από την πλευρά της Μητροπόλεως υπάρχουν αρνήσεις για συγκεκριμένους λόγους.
Ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να κυκλοφορεί φορώντας τα ράσα, εδώ και πολύ καιρό.
Έτσι το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχοντας εντοπίσει τον 25χρονο στο Παλούκι «… να περιφέρεται σε δημόσιο χώρο φέροντας ράσο μοναχού της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ενώ δεν είχε το δικαίωμα του θρησκευτικού λειτουργού» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. τον συνέλαβαν.
Αργότερα και με προφορική εντολή της Εισαγγελέως Αμαλιάδας, αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για την αντιποίηση στολής…

Δείτε επίσης

Ελλάδα 8424912350960885314

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item