24 Τατού για την πλάτη που θα δώσουν άλλη γοητεία στην σπονδυλική σας στήλη.

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο τατουάζ της σπονδυλικής στήλης που το κάνει τόσο κομψό, ειδικά αν είναι το μόνο τατουάζ στην πλάτη ενός ατόμο...

A+ A-

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο τατουάζ της σπονδυλικής στήλης που το κάνει τόσο κομψό, ειδικά αν είναι το μόνο τατουάζ στην πλάτη ενός ατόμου. Ένα σχέδιο που ξεκινάει από τον αυχένα και καταλήγει στη μέση είναι απλό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό.


Να τονίσουμε, ωστόσο, ότι τα τατουάζ της σπονδυλικής στήλης είναι πολύ επώδυνα. Για την ακρίβεια, είναι ένα από τα πιο επώδυνα σημεία στο σώμα για να κάνετε τατουάζ. Δεδομένου ότι είναι μια περιοχή όπου υπάρχει ένα πολύ λεπτό στρώμα του δέρματος που καλύπτει το οστό, ο πόνος μπορεί να είναι σχεδόν αφόρητος.

Αλλά μην σας τρομάζει αυτό! Αφήστε αυτές τις όμορφες φωτογραφίες με τατουάζ στη σπονδυλική να σας εμπνεύσουν.

Αν έχετε αγάπη για τα φυτά, τότε κάντε ένα τατουάζ σαν κι αυτό. Μπορεί να είναι απλά φύλλα ή οποιοδήποτε είδος φυτού που να ταιριάζει στη σπονδυλική σας στήλη.


Ένα σχέδιο με γραμμικά μοτίβα δίνει άλλο ύφος στο τατουάζ της σπονδυλικής στήλης.


Τα τσάκρας είναι πνευματικές δυνάμεις του Ινδουισμού. Τα σύμβολα αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των φανατικών της γιόγκα.


Τι πιο όμορφο από το να βάλετε στη σπονδυλική σας στήλη συμμετρικές γραμμές;


Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρίξτε μια ματιά. Τα διαμάντια αυτά είναι απλά, αλλά οι κουκίδες τα κάνουν να φαίνονται τόσο κομψά.


Η λέξη Mandala αντιπροσωπεύει την ολότητα. Εκτός από το όμορφο νόημα τους, είναι επίσης όμορφα, περίπλοκα και συμμετρικά.


Αυτό είναι ένα μεγάλο σχέδιο για ανθρώπους που αγαπούν τα λουλούδια.


Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι tribal, και όλοι έχουν διαφορετικές σημασίες. Έτσι, να είστε βέβαιοι ότι ξέρετε το νόημά τους πριν το “χτυπήσετε”.


Εάν είστε βιβλιοφάγος και αγαπάτε το διάβασμα, η σπονδυλική στήλη είναι το ιδανικό μέρος για να κάνετε ένα τατουάζ ενός με στοιβαγμένα βιβλία.


Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα. Μερικές φορές τα πιο μίνιμαλ τατουάζ είναι τα πιο ωραία, όπως αυτή η ευθεία γραμμή.


Ένα εξαιρετικά λεπτομερές κομμάτι που σας κάνει να το κοιτάξετε και μια δεύτερη φορά.


Τα νούφαρα συμβολίζουν την αναγέννηση και τη ζωή. Σε αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο, ωστόσο, το νούφαρο έχει συνδυαστεί με μια φράση από μια αρχαία γλώσσα που δίνει στο τατουάζ μια βαθύτερη έννοια.


Εάν έχετε ένα αγαπημένο απόφθεγμα, η σπονδυλική στήλη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το γράψετε.
Ένα τατουάζ με χρώμα είναι επίσης μια καλή επιλογή για τη σπονδυλική στήλη.


Άλλο ένα tribal σχέδιο που δείχνει τόσο μοναδικό και όμορφο. Τα tribal κομμάτια δεν είναι απαραίτητο να αντιπροσωπεύουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα, μπορούν να “χτυπηθούν” και για διακοσμητικούς λόγους.


Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή δημιουργία.


Δοκιμάστε να διακοσμήσετε τη σπονδυλική σας στήλη με έναν υπέροχο συνδυασμό των χρωμάτων.


Τα Floral σχέδια είναι μεγάλα, αλλά είναι και πολύ συνηθισμένα. Αν θέλετε πραγματικά ένα floral σχέδιο που να ξεχωρίζει, δοκιμάστε να κάνετε ένα που να εστιάζει περισσότερο στα αγκάθια.


Αυτό είναι για τους ανθρώπους που είναι περίεργοι για το τι υπάρχει κάτω από το δέρμα

αντάφυλλα συμβολίζουν την αγάπη και αγκάθια μερικές φορές αντιπροσωπεύουν τη ζωή. Με το να κάνετε ένα τριαντάφυλλο στη σπονδυλική σας στήλη, μπορεί να συμβολίσει το πόσο αγαπάτε τη ζωή. Αν και, το τριαντάφυλλο στην πλάτη, είναι από μόνο του κομψό και όμορφο.


Ένα ρεαλιστικό τατουάζ που κάνει τη σπονδυλική στήλη να φαίνεται μεγάλη!


Αν σας αρέσει η αστρολογία, αυτό το τατουάζ είναι για εσάς.


Τα αφηρημένα κομμάτια είναι πάντα ιδανικά για την πλάτη. Προσθέτοντας ένα αφηρημένο στοιχείο σε οποιοδήποτε σχέδιο το καθιστά μοναδικό και δίνει στους υπόλοιπους τροφή για σκέψη.


Αυτό είναι παρόμοιο με το μινιμαλιστικό τατουάζ με την ενιαία γραμμή, αλλά με μία μικρή λεπτομέρεια στην κορυφή.


διαφορετικό

Πηγή: www.diaforetiko.gr

Δείτε επίσης

Διάφορα 682850819310780885

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item