Τα Ζώδια της Κυριακής (18/2)

Τι λένε τα ζώδια την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου Κριός♈ Γενικά Αν καταφέρεις, Κριέ, να παραμείνεις σε αυτή τη διάθεση και συγκέντρωση, σύντ...

A+ A-

Τι λένε τα ζώδια την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Κριός♈
Γενικά
Αν καταφέρεις, Κριέ, να παραμείνεις σε αυτή τη διάθεση και συγκέντρωση, σύντομα θα γίνουν όσα περιμένεις. Είσαι σε πολύ σωστό δρόμο και μην αμφιβάλλεις για αυτό. Η συνέχεια της ιστορίας θα είναι μαγική!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, Κριέ μου. Φρόντισε να περάσεις όσο γίνεται πιο όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες στη δουλειά σου, Κριέ μου, θα είναι πολλές, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να ξέρεις, ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.  

Ταύρος♉
Γενικά
Τα λόγια και οι σκληρές πράξεις αγαπημένων από το παρελθόν σε λυπούν βαθειά, Ταύρε. Μάθε να ζεις με την αγνωμοσύνη και μην κοιτάζεις πίσω. Το μέλλον σε αποζημιώνει και σε οδηγεί στο κατώφλι της επιτυχίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα, Ταύρε, θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ ευχάριστα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, έχουν πάρει το δρόμο τους. Σήμερα, φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες, που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. 

Δίδυμοι♊
Γενικά
Η ατυχία έφτασε στο τέλος της, Δίδυμε. Οι πλανήτες αναλαμβάνουν ένα χρέος προστασίας για σένα. Δέξου βοήθεια και ικανοποίηση χωρίς φόβο για το αύριο, που θα είναι ακόμα καλύτερο. Τώρα μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε, με μεγάλη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος πλανητικά (με την Αφροδίτη στους Ιχθείς) είναι αρκετά θετική, Δίδυμε, ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να γνωρίζεις, πως κάποια γεγονότα θα έρθουν και θα φέρνουν πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα πολλά θέματα που έχεις στην δουλειά σου, Δίδυμε, δεν τελειώνουν. Σήμερα, που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται, μα θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία.    

Καρκίνος♋
Γενικά
Η οικογένεια σε βαραίνει με τα προβλήματά της και σήμερα, Καρκίνε, ενώ δέχεσαι μεγάλες πιέσεις από μέλη της. Μην αφήνεις χώρο να περνούν μέσα από τα όριά σου, διαφορετικά θα βρεθείς αρκετά σύντομα σε πολύ μεγάλο αδιέξοδο και ο τρόπος διαφυγής θα είναι ιδιαίτερα επίπονος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, φρόντισε να αφήσεις λίγο τη δουλειά και να ξεκουραστείς, αφού όλη την εβδομάδα είχες πολλά να κάνεις. Σήμερα, φρόντισε να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις, διότι θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.   

Λέων♌
Γενικά
Η διδασκαλία κάποιου σε οδηγεί σε νέους ορίζοντες, Λέων. Μη φοβηθείς να τους ακολουθήσεις. Η ζωή σου θα αλλάξει ριζικά και δε θα χρειαστεί ποτέ πια να φοβάσαι για όσα έρχονται. Θα υπάρξει ισχυρή εξασφάλιση των προοπτικών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και οι… απαιτήσεις που θα έχεις, θα φέρουν μεγάλη χαρά και στους δυο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα, Λέων, έχουν μπει σε μια πολύ καλή σειρά. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με προγραμματισμό 

Παρθένος♍
Γενικά
Επιτυχίες και δώρα, Παρθένε, οι πλανήτες υπαγορεύουν για το ερχόμενο διάστημα. Μείνε στην πορεία σου και όλα θα βρεθούν στο δρόμο σου, την κατάλληλη ώρα. Κοίταζε σήμερα μπροστά και χαμογέλα, αφού η αισιοδοξία είναι το καλύτερο όπλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα, Παρθένε, θα είναι πραγματικά καλή και η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, πολύ αυξημένη. Μια μικρή απόδραση θα έκανε πολύ καλό και στους δύο. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στους Ιχθείς και σε ευνοεί, θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, έχεις πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, να ξεκουραστείς και από αύριο συνεχίζεις στους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα. Σήμερα πάντως απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. 

Ζυγός♎
Γενικά
Η πολύτιμη συνεισφορά αγαπημένου σου προσώπου, Ζυγέ, είναι η πρόσθετη αιτία για όλα τα ευχάριστα που θα ακολουθήσουν. Κάποιοι δυσανασχέτησαν με την εύνοια αυτή, εσύ όμως μην ασχοληθείς καθόλου μαζί τους, αλλά αντίθετα, φρόντισε να πάνε όλα όπως έχουν προοριστεί, δίχως κάποια τρίτη παρέμβαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει, Ζυγέ μου. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή, Ζυγέ, να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που φαίνεται να έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. 

Σκορπιός♏
Γενικά
Η ικανότητά σου να επιβιώνεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, Σκορπιέ, προκαλεί το Σύμπαν να σε βάλει σε νέες περιπέτειες. Φρόντισε από σήμερα να συγκρατήσεις τις δυνάμεις σου, διότι η δοκιμασία θα είναι πολύ μεγάλη αυτή τη φορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μετά από συζητήσεις που σήμερα θα κάνεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ, θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σου και θα γίνουν καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ, πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να χαλαρώσεις το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν, με σένα να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.  

Τοξότης♐
Γενικά
Μην απελπίζεσαι, Τοξότη, όταν οι καταστάσεις δεν έρχονται όπως θα ήθελες. Σε άλλες εποχές δε θα περνούσες όλα αυτά, αλλά στις μέρες μας οι λύσεις αργούν. Διατήρησε σήμερα την ψυχραιμία σου, με όποιο τρόπο μπορέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη, να κάνεις συζητήσεις για θέματα προβληματικά που αφορούν τη σχέση σου, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Και αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να συναντήσεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Τοξότη μου, θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αναδειχθείς. Σήμερα, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. 

Αιγόκερως♑
Γενικά
Η καλοσύνη των αγαπημένων σου προσώπων, Αιγόκερε, σε έχει ωφελήσει, αλλά μην την εκμεταλλεύεσαι. Ζήτησε βοήθεια μόνο όταν είναι πραγματικά ανάγκη. Σύντομα θα χρειαστεί να ανταποδώσεις και φρόντισε να το κάνεις με γενναιοδωρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Φρόντισε, σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα, και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα θέματά σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, διότι έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.  

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Μην αντιδράς, Υδροχόε, σε επιθέσεις που δέχεσαι με σκοπό να εμποδιστεί η εξέλιξή σου. Η ψυχραιμία είναι το καλύτερο όπλο για τέτοιες περιπτώσεις, αρκεί να μην αφήσεις να φανεί, ότι βάλλεσαι ψυχολογικά από κάποιο κρούσμα κακίας και φθόνου. Διατήρησε σήμερα την ηρεμία σου, σε κάθε περίπτωση που προκύψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε μου, φρόντισε να ξεχάσεις τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις απεριόριστες δυνατότητες, Υδροχόε μου, και στη δουλειά σου καταφέρνεις πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από την εβδομάδα που πέρασε. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. 

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, Ιχθύ, και για σένα πλησίασε ήδη! Σήμερα χαμογέλα και προετοιμάσου να την αξιοποιήσεις, αφού οι πλανήτες θα σου χαρίσουν πολύ σύντομα την εύνοιά τους. Ο δρόμος είναι ανοικτός κι εσύ, δίχως εμπόδια, θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Ιχθύ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο θα δώσει τις καλύτερες επιρροές, ώστε να εξωτερικευτείς στο σύντροφό σου. Και αν δεν έχεις ταίρι, μη χάνεις την ψυχραιμία σου, αφού η περίοδος είναι πραγματικά θετική και πολύ σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, τα πηγαίνεις πολύ καλά, οπότε φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα γίνεται και άφησε για αύριο τις υποχρεώσεις. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και να ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων.

oroskopos.gr

Δείτε επίσης

Ζώδια 4621843351253250617

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item