Τα Ζώδια της Δευτέρας (12/2)

Τι λένε τα ζώδια τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου Κριός Η μέρα θα έχει τη χροιά που θα της δώσεις εσύ, ανάλογα με το πώς θα ερμηνεύσεις τα ...

A+ A-

Τι λένε τα ζώδια τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου
Κριός
Η μέρα θα έχει τη χροιά που θα της δώσεις εσύ, ανάλογα με το πώς θα ερμηνεύσεις τα σημάδια. Η σύνοδος του Πλούτωνα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 10ο Οίκο σου των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να σε κάνει να έχεις υπερβολικό συναισθηματισμό σε θέματα που κανονικά θα έπρεπε να τα δεις ψυχρά, αλλά μπορεί να σου αποκαλύψει και πολλά μυστικά τα οποία θα είναι χρήσιμα στη μελλοντική σου ανέλιξη. Το φλερτ στη δουλειά να θυμάσαι ότι πάντα είναι επικίνδυνο.

Ταύρος
Καθώς ξεκινάει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ανοίγει πολύ ο κοινωνικός σου κύκλος. Πιθανά επαγγελματικά ταξίδια θα σε φέρουν σε επαφή με ανθρώπους κύρους, οι οποίοι και θα προωθήσουν τις φιλοδοξίες σου, αλλά και πιθανόν να σου εκδηλώσουν ένα ερωτικό ενδιαφέρον, οπωσδήποτε κολακευτικό. Γενικά διανύεις μια πολύ έντονη περίοδο προσωπικής ακτινοβολίας, αλλά και σοβαρότητας, συνδυασμός που φέρνει δίπλα σου σημαντικούς ανθρώπους.

Δίδυμοι
Η μέρα μέσω του Ερμή που είναι κυβερνήτης σου φωτίζει ζητήματα καρμικών ερώτων, που τους βλέπεις κάτω από ένα κάπως ψυχρό, αναλυτικό φως, αλλά σου δημιουργεί και τριγμούς σε ζητήματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις οι οποίες για καιρό ίσως να παραμελήθηκαν και τώρα γίνονται πιεστικές. Πρόσεξε την υγεία σου, όσο κι αν το πρόγραμμά σου είναι βαρύ θα πρέπει να ξεκλέψεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ερωτικά έχεις διλλήματα.

Καρκίνος
Η δυναμική Σελήνη στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει πολλές εξελίξεις για το ζώδιό σου. Είναι πιθανό να μάθεις καλές ειδήσεις σε θέματα που αφορούν σε ένα ταξίδι που το περίμενες καιρό. Ένας ξαφνικός έρωτας, ειδικά αν ταξιδεύεις για οποιονδήποτε λόγο, είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο που θα εξάψει το μυαλό σου και τις αισθήσεις σου. Θα πρέπει να ξέρεις ότι οι σχέσεις σου και οι συνεργασίες σου θα βγουν στο φως, πρόσεχε αν έχεις κάτι να κρύψεις.

Λέων
Η διάθεσή σου είναι δυναμικά ερωτική και καθώς υποχωρούν οι ενέργειες του τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και το Δία αρχίζουν να υποχωρούν και οι δυσκολίες στην καθημερινότητά σου. Αν θέλεις να έχεις κάποιες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις γραφειοκρατικά προβλήματα η μέρα σε ευνοεί. Πιθανόν όμως να πρέπει να βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους που αγαπάς θυσιάζοντας τον προσωπικό σου χρόνο.

Παρθένος
Στον Αιγόκερω και τον 5ο Οίκο σου της ερωτικής κοινωνικότητας η Σελήνη χορεύει ένα ταγκό με τον Πλούτωνα. Δεν αποκλείεται καθόλου να μάθεις πράγματα για πρώην σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου που θα σε εκπλήξουν. Είναι πολύ πιθανή μια ξαφνική συνάντηση με ένα άτομο που ακόμα σε ενδιαφέρει ερωτικά, αλλά θα πρέπει να προσέξεις γιατί το πάθος είναι ένα θέμα, ενώ η επαναφορά σε ένα τοξικό μοτίβο σχέσης είναι ένα άλλο.

Ζυγός
Η ενεργή Σελήνη στον Αιγόκερω σε σχέση συνόδου με τον Πλούτωνα δίνει σημαντικές εξελίξεις στις οικογενειακές σου υποθέσεις. Πολλές αποκαλύψεις θα σε ταλανίσουν και θα πρέπει να κρατήσεις σοβαρή και ώριμη στάση αν δεν θέλεις να εμπλακείς σε ένα γαϊτανάκι από αχρείαστα λόγια. Ταυτόχρονα ο Ποσειδώνας από τους καρμικούς για σένα Ιχθείς σε σχέση εξαγώνου με τη Σελήνη σε σπρώχνει σε αναπόληση παλαιών σχέσεων, ίσως και σε ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που εύκολα μπορούν να πυροδοτήσουν και τη φαντασία σου και το πάθος σου.

Σκορπιός
Ο ενεργός Δίας από το ζώδιό σου εξακολουθεί να σου δημιουργεί άγχος, αμφιβολίες για τις επιλογές σου και εντάσεις στις σχέσεις σου. Ωστόσο ο κυβερνήτης σου ο Πλούτωνας αγκαλιάζει σήμερα με πάθος τη Σελήνη στον Αιγόκερω κι εσύ αγκαλιάζεις τη γοητευτική πλευρά της ζωής. Πιθανόν να έχεις μια ερωτική φόρτιση που αλλάζει τελείως το σκηνικό σε μια φιλική σου σχέση. Γενικά οι άνθρωποι φαίνεται γύρω σου να μένουν έκθαμβοι από τον ερωτισμό σου και αυτό σε φέρνει σε σχέση ισχύος όχι μόνον ερωτικά αλλά και γενικότερα.

Τοξότης
Η δυνατή σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον 2ο Οίκο σου, στον Αιγόκερω, δημιουργεί ένταση αλλά και λύτρωση σε θέματα που σχετίζονται με τις μόνιμες σχέσεις σου και την περιουσιακή σου κατάσταση. Θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου λύνονται μετά από πολύ καιρό -ίσως να έχεις και κάποιες αποκαλύψεις σε αυτόν τον τομέα. Οι σχέσεις σου αποκτούν βάθος και μαγνητισμό ενώ έχεις μια διάθεση για μια επανασύνδεση με ένα άνθρωπο που σημαίνει πολλά στη ζωή σου.

Αιγόκερως
Είναι μια πολύ σημαντική μέρα σε μια γενικά σημαντική περίοδο της ζωής σου. Ο Πλούτωνας και η Σελήνη στο ζώδιό σου σε σύνοδο σε κάνουν να έχεις εκπληκτική διαίσθηση, αλλά και να μην ανέχεσαι πολλές επεμβάσεις από τρίτους στα θέματα που αφορούν στο ερωτικό πεδίο. Σου είναι πολύ εύκολο να παραδεχτείς συναισθήματα και να αποκτήσεις μια εξομολογητική διάθεση. Καθώς η Σελήνη πραγματοποιεί κι ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τον 3ο Οίκο σου ίσως να έχεις διάθεση για φλερτ μέσα από το φιλικό σου κύκλο, με πολύ καλές προοπτικές.

Υδροχόος
Η μέρα είναι και για σένα όπως και για όλον το ζωδιακό βαθιά συναισθηματική. Η Σελήνη με τον Πλούτωνα σε σύνοδο στον 12ο Οίκο σου, και ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με τη Σελήνη στον 2ο Οίκο σου σηματοδοτούν μια μέρα με πολλά μυστικά τα οποία έρχονται στην επιφάνεια, βαθείς πόθους, αλλά και καλές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στις μόνιμες σχέσεις και την περιουσία σου. Πρόσεξε την ένταση των συναισθημάτων, καθώς συνήθως έχεις αποστασιοποιημένη στάση, η σφοδρότητα των όσων νιώθεις μπορεί να σε αποσταθεροποιήσει.

Ιχθείς
Μια υπέροχη όψη εξαγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σου τον Ποσειδώνα με τη Σελήνη από το συμβατό σου Αιγόκερω δίνει τροφή στα όνειρα για σύνδεση με μια μεγαλύτερη ιδέα, με κάτι σημαντικότερο από το στενό σου συμφέρον. Ίσως να θέλεις να συμμετάσχεις εθελοντικά σε μια ομάδα που καλύπτει τις ιδεαλιστικές σου ανάγκες προσφοράς. Από έναν τέτοιο χώρο προσφοράς θα μπορούσες να γνωρίσεις και ένα αισθαντικό έρωτα με κάποιο άτομο που σας συνδέουν κοινοί πόθοι και οράματα.

Δείτε επίσης

Ζώδια 5211064822834652562

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item