Η Νικόλ Κίντμαν Survivor: Τρώει ζωντανά σκουλήκια και της αρέσουν [βίντεο]

Η Νικόλ Κίντμαν σίγουρα έχει ένα εκλεπτυσμένο γούστο ακόμη και στο φαγητό. Προς μεγάλη έκπληξη όλως, όμως, φαίνεται πως τρώει και σκουλή...

A+ A-

Η Νικόλ Κίντμαν σίγουρα έχει ένα εκλεπτυσμένο γούστο ακόμη και στο φαγητό. Προς μεγάλη έκπληξη όλως, όμως, φαίνεται πως τρώει και σκουλήκια και μάλιστα, της αρέσουν.
Όταν η 50χρονη ηθοποιός δεν είναι στα γυρίσματα της σειράς «Big Little Lies», θα μπορούσε, ενδεχομένως, να βρίσκεται κάπου και να τρώει έντομα – σαφώς ένα από τα πιο κρυφά ταλέντα της.
Στο τελευταίο βίντεο του Vanity Fair «Secret Talent Theatre, η Κίντμαν απολαμβάνει ένα γεύμα τεσσάρων πιάτων αποτελούμενο από ζωντανά σκουλήκια (υγρά, σαν τσίχλες, δεν μπορώ να περιγράψω σωστά τη γεύση τους), κάμπιες (έχει φρουτώδη γεύση), γρύλους (με μια γεύση που δεν έχω ξαναδοκιμάσει… σαν ένα τριχωτό καρύδι) και τέλος τηγανιτές ακρίδες, τις οποίες η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαιτέρως (αυτά είναι καταπληκτικά… εξαιρετικά).
Κάποια στιγμή μάλιστα, λέει περήφανα: «Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τρώνε έντομα και εγώ είμαι ένα μία από αυτούς».

Δείτε επίσης

Lifestyle 9017239687398879927

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item