Τον έδιωξαν από το MasterChef πριν καν μπει μέσα! Δεν τον δέχθηκαν οι τρεις σεφ…

Δείτε τι λάθος έκανε και του στοίχισε τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό! Οι κανόνες του MasterChef είναι συγκεκριμένοι και απαράβατοι!...

A+ A-

Δείτε τι λάθος έκανε και του στοίχισε τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό!

Οι κανόνες του MasterChef είναι συγκεκριμένοι και απαράβατοι! Ένας εξ αυτών λέει πως οι διαγωνιζόμενοι δεν πρέπει να φέρνουν τίποτα έτοιμο απ’ έξω. Ένας από τους υποψήφιους δεν το τήρησε κι έτσι οι τρεις σεφ σταμάτησαν και βγήκαν έξω, προκειμένου να του ανακοινώσουν ότι δεν θα τον δεχτούν.


«Ενημερωθήκαμε από τον σεφ της παραγωγής ότι ήρθαν κάποια πράγματα έτοιμα, προετοιμασμένα απ’ έξω. Ψιλοκόμματα, φιλεταρισμένα μπαρμπούνια, ψάρια και τα λοιπά. Αυτό σας είπαμε ότι απαγορεύεται ρητώς, είναι οι κανονισμοί τέτοιοι.


Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα μπορέσουμε να σε δεχτούμε μέσα. Είναι θέμα κανονισμών και ισορροπίας. Οπότε θα πρέπει να σβήσεις τα μάτια, να σταματήσεις να μαγειρεύεις και κάπου εδώ το MasterChef για σένα τελειώνει», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.


Ο Σωτήρης Κοντιζάς πρόσθεσε από την πλευρά του: «Να καταλάβετε ότι οι κανόνες, είναι κανόνες και πρέπει να τους τηρούμε και αυτό είναι θέμα δικαιοσύνης για όλα τα παιδιά που έχουν έρθει να μαγειρέψουν και να προσπαθήσουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Κατανοητό;»


Δείτε τι έγινε στο MasterChef…

Δείτε επίσης

Media 4014480940615234772

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item