«Ο γιος μου, μου είπε να μην έρθω στο Master Chef γιατί θα με πληγώσουν οι Έλληνες»

Ένα άκρως συναισθηματικό και γεμάτο ανατροπές ήταν το σημερινό επεισόδιο του Master Chef καθώς είχαμε την οικειοθελή αποχώρηση της Μάγι...

A+ A-

Ένα άκρως συναισθηματικό και γεμάτο ανατροπές ήταν το σημερινό επεισόδιο του Master Chef καθώς είχαμε την οικειοθελή αποχώρηση της Μάγιας Τζουμούτια από το παιχνίδι αφήνοντας μάλιστα σοβαρές αιχμές για τους συμπαίκτες της στο σπίτι.

Στην αρχή η παίκτρια ανακοίνωσε την απόφαση της με την πλειονότητα των συμπαικτών της να προσπαθούν να την μεταπείσουν. Εκείνη ωστόσο ήταν αμετάπειστη στην απόφαση της δικαιολογώντας της αρχικά λέγοντας «αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα έγιναν χθες και χάσαμε στον διαγωνισμό».

Ο κριτής Κοντιζάς όμως δεν φάνηκε να πείθεται από τα λόγια της Μάγιας και προσπάθησε να την κάνει να πει περισσότερα. Τότε εκείνη ξεκίνησε να περιγράφει όσα ζει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, μέσα στο σπίτι και τις άσχημες συμπεριφορές απέναντι της από τους συμπαίκτες της. «Είναι πολλά αυτά που με έχουν κάνει να πιστεύω ότι πρέπει να αποχωρήσω. Δεν νιώθω όμορφα στο σπίτι. Είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν με τα παιδιά στο σπίτι», σχολίασε αρχικά η παίκτρια από την Γεωργία.


Στη συνέχεια στην προσωπική συνέντευξη ανέφερε ότι «Θεωρώ μεγάλη ασέβεια προς εμένα, ένα παιδί 20 ετών να κάνει χειρονομίες εναντίον μου. Με τα χέρια κινήσεις. Είναι μεγάλη ασέβεια». Και συμπλήρωσε «έχουν φτιάξει ομάδες μεταξύ τους και εγώ δεν είμαι σε καμία. Στην κουζίνα δεν μπορώ να μπω από τότε που μπήκαμε στο σπίτι γιατί το έχουν κάνει καπνιστήριο. Θεωρούν ότι δεν έχω καμία σχέση μέσα στην κουζίνα από την αρχή. Ότι είμαι μία ξένη που δεν μιλάει καν καλά ελληνικά».


Για να συμπληρώσει στο τέλος κάτι ακόμα πιο προσωπικό για τον γιο της και την απόφαση της να μπει στο παιχνίδι: «Και ο γιος μου, μου το είχε πει να μην μπω στο Master Chef γιατί οι Έλληνες θα με πληγώσουν. Και δεν το λέω ρατσιστικά αλλά εκείνος έχει μεγαλώσει εδώ και το έχει βιώσει όλο αυτό. Και με στεναχωρεί πολύ που κάποια στιγμή θα μου το “χτυπήσει”: Μάνα δεν ήρθε στο γάμο μου για να μπεις στο παιχνίδι».


ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Media 728615643599184293

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item