Κούρδοι και Τούρκοι πλακώθηκαν στο ξύλο στο αεροδρόμιο του Ανόβερο (βίντεο)

Απίστευτος καβγάς, όπως επιβεβαίωσε η γερμανική αστυνομία, ξέσπασε στο αεροδρόμιο του  Ανόβερο  όπου συγκεντρώθηκαν συνολικά πάνω από ...

A+ A-


Απίστευτος καβγάς, όπως επιβεβαίωσε η γερμανική αστυνομία, ξέσπασε στο αεροδρόμιο του Ανόβερο όπου συγκεντρώθηκαν συνολικά πάνω από 200 Κούρδοικαι Τούρκοι, με τους μεν πρώτους να φωνάζουν συνθήματα κατά των επιθέσεων στη Συρία και τους δε δεύτερους να υποστηρίζουν τη δράση και τις αποφάσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου κατέγραψαν εικόνες ομαδικών συγκρούσεων, που παραπέμπουν σε συγκρούσεις μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών συλλόγων. Κούρδοι και Τούρκου έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας, με συνέπεια το σημείο να μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με κλωτσιές, μπουνιές και ακραίο μίσος.
Η αστυνομία ενίσχυσε τις δυνάμεις της και χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού προκειμένου να σταματήσει τις συγκρούσεις εντός των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.
Τα επεισόδια έλαβαν χώρα ακριβώς μπροστά στο εκδοτήριο της Turkish Airlines, ενώ πολλοί από τους Κούρδους κρατούσαν σημαίες του ελεύθερου Κουρδιστάν.
Στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον 20 οχήματα της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρα, προκειμένου να μεταφέρουν τυχόν τραυματίες.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια

Δείτε επίσης

Κόσμος 4289030496688774365

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item