Το μεγάλο deal της Σπυροπούλου: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που συμφώνησε για το Survivor 2!

Με το αζημίωτο συμφώνησε να μπει στο Survivor 2 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία «έκλεισε» μετά από πολλές συζητήσεις με την παραγωγή ...

A+ A-

Με το αζημίωτο συμφώνησε να μπει στο Survivor 2 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία «έκλεισε» μετά από πολλές συζητήσεις με την παραγωγή του Acun Ilicali.

Η πρώην παρουσιάστρια του ALPHA φρόντισε –σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φίλιππου Καμπούρη- να κάνει μία από τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες στο παιχνίδι, εξασφαλίζοντας ένα αστρονομικό ποσό για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πόσα χρήματα συμφώνησε η Κωνσταντίνα;

Κρατηθείτε!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φόρα», η ξανθιά μπίμπο του Survivor θα παίρνει το ποσό των… 10.000 ευρώ την εβδομάδα.
Κατά κοινή ομολογία, πάντως, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως δόθηκε σε παίκτη ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό και μάλιστα εν έτει 2018. Εμείς πάντως, κρατάμε τις επφυλάξεις μας…

Όσον αφορά στο πότε θα μπει στο παιχνίδι, το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα τη δούμε στην πρεμιέρα, μιας και το όνομά της δε φιγουράρει στη λίστα των παικτών στην επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ που έφτασε στα Μέσα μερικά λεπτά πριν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μάλιστα, η Κωνσταντίνα δεν θα είναι η μόνη παίκτρια που θα μπει στα μέσα του παιχνιδιού…

Δείτε επίσης

Media 3149232343492125677

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item