Αραβανή για Σπυροπούλου: «Ειπώθηκε ότι εγώ ήμουν αυτή που απαίτησε να μην είναι στο Dancing…»!

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Ευαγγελία Αραβανή η οποία θα παρουσιάζει το Dancing with the stars που κάνει πρεμιέρα αύριο, 26 Ιανουαρίου,...

A+ A-

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Ευαγγελία Αραβανή η οποία θα παρουσιάζει το Dancing with the stars που κάνει πρεμιέρα αύριο, 26 Ιανουαρίου, στον ΑΝΤ1!
Η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε για όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την «κόντρα» της με την Σπυροπούλου και είπε: «Ειπώθηκε ότι εγώ ήμουν αυτή που απαίτησε να μην είναι μέσα στους υποψήφιους, το οποίο δεν συνέβη ποτέ. Όταν εγώ πήγα να κλείσουμε τη συμφωνία, μετά έμαθα ποια είναι και τα ζευγάρια. Δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία»!
Μάλιστα, μίλησε και για την εποχή που ήταν στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και απολύθηκε μετά από τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της εκπομπής: «Εκείνη τη χρονιά έφυγα από την εκπομπή γρήγορα. Με έδιωξαν. Με είχε στεναχωρήσει αρκετά, γιατί ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το κάνω και από τη στιγμή που είχα περάσει από τη δοκιμασία του δοκιμαστικού και με πήραν, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Οπότε όταν στις τρεις εβδομάδες όλο αυτό ήρθε κάποιος και μου το πήρε πίσω και διακόπηκε η συνεργασία έτσι άδοξα… Με κάλεσαν ένα απόγευμα στα γραφεία και μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συνεργασία μας και λόγος τότε ήταν ότι ήμασταν αρκετοί άνθρωποι στον καναπέ και από ένα σημείο και μετά γινόμασταν πολλοί. Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά όλα καλά»!

Δείτε επίσης

Media 8935876051943355778

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item