Γερμανού: Την Σπυροπούλου την 'έφαγε λάχανο' άλλη celebrity του Dancing

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε "δώσει τα χέρια" με τον ΑΝΤ1  για το Dancing With The Stars 6, ωστόσο την τελευταία στιγμή ό...

A+ A-

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε "δώσει τα χέρια" με τον ΑΝΤ1 για το Dancing With The Stars 6, ωστόσο την τελευταία στιγμή όλα άλλαξαν. Η παρουσιάστρια έμεινε εκτός και βρέθηκε να τρέχει για την τελευταία πτήση για Άγιο Δομίνικο. Σχολιάζοντας το θέμα στην πρωινή εκπομπή του Epsilon, η Ναταλία Γερμανού τόνισε πως ο λόγος της εξέλιξης αυτής δεν ήταν οικονομικός.

"Οι δικές μου οι πηγές λένε ότι από το DWTS την Κωνσταντίνα τη φάγανε. "Την φάγανε λάχανο" και συγκεκριμένα μία που θα χορέψει τελικά στο Dancing" σχολίασε και ξεκαθάρισε πως δεν αναφέρεται στην Ευαγγελία Αραβανή. "Μία εκ των διασήμων κυριών που θα χορέψει στο Dancing, η οποία έχει τη δυνατότητα να θέτει βέτο και να λέει ή αυτή ή εγώ, έθεσε βέτο για την Κωνσταντίνα" πρόσθεσε και ξεκαθάρισε επίσης πως δεν μιλά ούτε για τη Χριστίνα Λαμπίρη, ούτε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Μάλιστα αποκάλυψε πως όλο το θέμα προέκυψε για τα μάτια ενός άντρα.

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Media 6138354078395118501

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item