Η απάντηση της Χρύσας Κλούβα στις φήμες ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από την Παυλίδου και τον Καλυβάτση

Μετά το θερμό επεισόδιο που συνέβη στο θέατρο Χυτήριο ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Σωτήρη Καλυβάτση, το Σαββατοκύριακο μία άλλη εί...

A+ A-

Μετά το θερμό επεισόδιο που συνέβη στο θέατρο Χυτήριο ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Σωτήρη Καλυβάτση, το Σαββατοκύριακο μία άλλη είδηση είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε σε εκπομπή του Έψιλον η ηθοποιός Χρύσα Κλούβα φαίνεται να βίωσε αντίστοιχο περιστατικό στο παρελθόν, καθώς της επιτέθηκαν η Σοφία Παυλίδου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. 

Η ηθοποιός μέσω της δικηγόρου της ξεκαθάρισε μία και καλή τα πράγματα, διαψεύδοντας την εν λόγω είδηση. Διαβάστε την ανακοίνωση: 

«Σχετικά με τις πληροφορίες, που έχουν μεταδοθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχουν διαχυθεί στο διαδίκτυο και αναπαραχθεί σε έντυπα τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες δημοσιεύεται ότι έχω καταγγείλει αντίστοιχο περιστατικό με αυτό της κ.Παυλίδου, που έχει συμβεί σε εμένα από την ίδια την κ. Παυλίδου και τον κ, Καλυβάτση, με τους οποίους συνεργαστήκαμε στην παράσταση ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ στο ΧΥΤΗΡΙΟ τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2015-2016 και τη θερινή 2016 δηλώνω τα εξής:

Oυδέν περιστατικό ξυλοδαρμού έχει συμβεί σε εμένα και βεβαίως καμία καταγγελία δεν έχω κάνει κατά του κ. Καλυβάτση ή της κ. Παυλίδου, και κατά ουδενός άλλου συναδέλφου μου, που έχω συνεργαστεί μέχρι σήμερα, με τους οποίους διατηρώ αγαστή επαγγελματική συνεργασία.

Η ιδιότητά μου ως ηθοποιού δεν με κατατάσσει στα δημόσια πρόσωπα. Ουδέποτε μάλιστα έχω επιλέξει διακεκριμένη παρουσία μου στην κοινωνική σφαίρα, ώστε να δικαιολογείται η δημιουργία δημοσίου ενδιαφέροντος γύρω από το πρόσωπό μου. 


Η έκταση της αξιώσεως του σεβασμού της προσωπικότητάς μου έχει καθορισθεί από εμένα την ίδια, όπως τόσα χρόνια έχω περιχαράξει στον κοινωνικό και επαγγελματικό μου βίο.

Ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα έχω σχέση με τα γεγονότα, που έχουν συμβεί στην παράσταση ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ, καθώς δεν ήμουν εκεί και βεβαίως ουδέν θα μπορούσα να καταθέσω. 


Ζητώ με τη δημόσια αυτή ανακοίνωσή μου να παύσουν οριστικά να μεταδίδονται και εν γένει να παρουσιάζονται δημόσια ειδήσεις, που αναίτια και απρόκλητα συνδυάζουν το όνομα μου με τα πρόσφατα γεγονότα στο ΧΥΤΗΡΙΟ, προσβάλλουν και διαταράσσουν κατάφωρα την ιδιωτική μου ζωή και τις διαπροσωπικές σχέσεις μου με τους συναδέλφους μου και επιφέρουν τεράστια αναταραχή στην άσκηση του επαγγέλματός μου.

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος
ΕΛΛΗ Γ. ΡΟΥΣΣΟΥ»ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Lifestyle 1575028429181521430

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item