Προχωρημένο θέαμα: Η Στικούδη σε νέο βιντεοκλίπ τραγουδά μέσα στο φέρετρο [βίντεο]

Σάλο αναμένεται να προκαλέσει το νέο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη με τίτλο «Ενθάδε Κείται» που την δείχνει μέσα σε… φέρετρο! Το ...

A+ A-

Σάλο αναμένεται να προκαλέσει το νέο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη με τίτλο «Ενθάδε Κείται» που την δείχνει μέσα σε… φέρετρο!

Το «Ενθάδε Κείται» είναι το τελευταίο τραγούδι στο tracklist του νέου της άλμπουμ και μιλά για τη ζωή της ενώ τελειώνει με την κηδεία της.
Στο βιντεοκλίπ, η Στικούδη «κλείνει τα στόματα» όλων αυτών που κατά καιρούς την έχουν κατακρίνει και της εύχονται ακόμα και να πεθάνει. Μάλιστα, δεν διστάζει να μπει ακόμη και σε φέρετρο.
Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube πριν από λίγες ώρες και έχει ήδη πάνω από 8.000 προβολές ενώ τα σχόλια των χρηστών ποικίλουν, με πολλούς να την αποκαλούν «θεά» και πως μόνο αυτή μπορεί να κάνει τέτοια κλιπ.
Δεν λείπουν όμως και οι πρώτες δημόσιες αντιδράσεις με την Φαίη Σκορδά να μένει «κάγκελο» από το προχωρημένο θέαμα. «Σοκ. Παιδιά δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα… Ή είναι πολύ προχωρημένο και δεν το πιάνουμε; Θέλει κάτι να πει μέσα από το τραγούδι».

Δείτε επίσης

Lifestyle 5816799513494518740

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item