Αποκάλυψη για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη: Για συμβόλαιο θανάτου μιλά η οικογένεια

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Γίνεται ανοιχτά λόγος για «...

A+ A-

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.
Γίνεται ανοιχτά λόγος για «συμβόλαιο θανάτου». Συγκεκριμένα, ο κ. Βασίλης Ταουξής εξέτασε το Ι.Χ. μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η Ειρήνη Λαγούδη, παρουσία του διορισμένου πραγματογνώμονα και αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου.
Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» o κ. Ταουξής, «τα ευρήματα είναι συνταρακτικά και δεν αφήνουν αμφιβολία ότι ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία, όπως ήταν η εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα.
«Η εικόνα που αντίκρυσα δεν παραπέμπει σε σκηνικό αυτοκτονίας, αλλά σε σκηνικό ανθρωποκτονίας, για την οποία έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα. Θα έλεγα ότι παραπέμπει στις αμερικάνικες ταινίες, στις οποίες βλέπουμε συμβόλαια θανάτου και ξεκαθαρίσματα μεταξύ συμμοριών.
Εκτιμώ ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο για να εξαφανιστούν αποτυπώματα, DNA, τρίχες ή άλλο βιολογικό υλικό. Και πως όταν πήγαν να βάλουν φωτιά, κάποιος ή κάτι εμφανίστηκε στον ορίζοντα. Μπορεί να ήταν ένα αυτοκίνητο, ένας κυνηγός ή ίσως ένας αγρότης, που τους ανάγκασε να φύγουν άρον – άρον».
Επίσης πρόσθεσε ότι: «Στην πίσω εταζέρα του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα κομμάτι βαμβάκι, το οποίο ήταν ποτισμένο με πετρέλαιο. Το κομμάτι αυτό ήταν δεμένο σε ένα καλώδιο, που ενδεχομένως να λειτούργησε ως βραδυφλεγές φυτίλι».

Δείτε επίσης

Ελλάδα 2490382859618338356

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item