Ράζβαν Λουτσέσκου: Να βρούμε τον αντί-Τσίμιροτ

«Το κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα είναι μία μάχη» O Ράζβαν Λουτσέσκου με σημερινές δηλώσεις του στάθηκε στην ανάγκη απόκτησης ενός κε...

A+ A-

«Το κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα είναι μία μάχη»
O Ράζβαν Λουτσέσκου με σημερινές δηλώσεις του στάθηκε στην ανάγκη απόκτησης ενός κεντρικού χαφ που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά την πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ.
Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ στις καθιερωμένες δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, την πώληση του Τσίμιροτ και την επικείμενη ενίσχυση της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:
Για το μάθημα που πήρε από τον αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο:
«Το κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη».
Για τη μεταγραφή του Τσίμιροτ και την επικείμενη αντικατάσταση:
«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να συζητήσουμε αν είναι ξαφνικό ή όχι. Σίγουρα πρέπει να πάρουμε έναν παίκτη για την συγκεκριμένη θέση. Ήταν ένας παίκτης που είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και πρέπει να βρούμε κάποιον με παρόμοια».
Για τις απουσίες ενόψει Παναιτωλικού:
«Όπως είπα και πριν, το κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη. Έχουμε ένα ποιοτικό σύνολο, έχουμε οργάνωση, αλλά πρέπει να δίνουμε 110% σε κάθε παιχνίδι, με αποφασιστικότητα και επιθετικότητα. Πάντα σαν προπονητής θα πρέπει να περιμένεις δύσκολες καταστάσεις και να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις».
Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:
«Για μένα προτεραιότητα είναι ένας κεντρικός χαφ με τα χαρακτηριστικά του Τσίμιροτ».
Για το παιχνίδι της Κυριακής:
«Είναι μία ποιοτική ομάδα ο Παναιτωλικός και έχει ταχύτητα. Προέρχονται από δύο θετικά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό είναι η δική μας στάση. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε τα πάντα σωστά. Να εκμεταλλευτούμε την ποιότητά μας και να αποφύγουμε τα λάθη. Είναι μία συμπαγής ομάδα με γρήγορες αντιδράσεις, τουλάχιστον στα τελευταία δύο παιχνίδια. Θ α πάμε εκεί για να παλέψουμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 3938218367197367999

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item