Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Η λεπτομέρεια που γνώριζε ο δολοφόνος

Όλο και περισσότερο περιπλέκεται το κουβάρι της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη μετά από την τελευταία κατάθεση του καθ’ ομολογίαν δολοφό...

A+ A-

Όλο και περισσότερο περιπλέκεται το κουβάρι της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη μετά από την τελευταία κατάθεση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της, ο οποίος πλέον υποστηρίζει ότι δεν σκότωσε την άτυχη εφοριακό, αλλά μόνο την τραυμάτισε.
Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Α. Λύτρας, είπε ότι προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι υποθέσεις που χειριζόταν η εφοριακός είχαν σβηστεί κατά το παρελθόν από τα αρχεία της.
Μάλιστα γι’ αυτό το λόγο, όπως είχε εκμυστηρευτεί η 32χρονη στον πατέρα της, μετέφερε τα αρχεία της σε στικάκια, τα οποία έπαιρνε στο σπίτι της.
Αυτό που είναι περίεργο, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα είναι πώς γνώριζε τη λεπτομέρεια αυτή ο δολοφόνος της Δώρα.
Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας επεσήμανε ωστόσο ότι ο ανακριτής δεν έχει στοιχεία που θα τον οδηγήσουν σε περαιτέρω έρευνα, προσθέτοντας ότι όντως η 32χρονη δεν ασχολείτο με υποθέσεις μεγάλου ενδιαφέροντος.
Όπως είπε, πηγές της αστυνομίας του είπαν ότι η υπόθεση μένει σε αυτά που είχε πει προανακριτικά ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας και ότι όλα τα άλλα τα ισχυρίζεται για άλλους λόγους.
Πάντως ο ίδιος ανέφερε ότι δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 4388022592698879106

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item