Κατερίνα Γερονικολού: «Έσκισα όλες μου τις εφηβικές φωτογραφίες»

H  Κατερίνα Γερονικολού  πρωταγωνσιστεί στη δημοφιλή σειρά Τατουάζ. Νέα, όμορφη και ταλαντούχα και σημαντικά ήδη βήματα στο χώρο της υ...

A+ A-

Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνσιστεί στη δημοφιλή σειρά Τατουάζ. Νέα, όμορφη και ταλαντούχα και σημαντικά ήδη βήματα στο χώρο της υποκριτικής. Η ηθοποιός μιλά, στο περιοδικό Down Town και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη, για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές της και τις γυναικείες ανασφάλειες. Ανάμεσα σε άλλα η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε τον λόγο που έσκισε όλες τις εφηβικές φωτογραφίες της.
«Ο λόγος ήταν ότι έβλεπα κάτι που δεν ήθελα πια να το ξαναδώ, όπως και κανείς άλλος (γελάει). Πώς βγάζεις μια selfie στο κινητό, δεν βγαίνει καλή και τη διαγράφεις; Ε, αυτό! Ήμουν λίγο ατσούμπαλη, με χάλια κούρεμα, πολύ μεγάλα κι έντονα φρύδια. Ήμουν μια άλλη και δεν μου άρεσα καθόλου. Τότε ήμουν στην Α’ Γυμνασίου και δεν το καταλάβαινα. Μετά, όταν μεγάλωσα και είδα κάπου τυχαία τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, τις εξαφάνισα και τις έσκισα!»
Πότε κατάλαβε ότι είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα; «Ποτέ! Φυσιολογική και κανονική με θεωρώ εγώ. Δεν έχω κόμπλεξ με την εμφάνισή μου, αλλά έχω ατέλειες, όπως όλοι. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να σηκωθώ από το κρεβάτι και να είμαι καλά, να νιώθω ωραία και με αυτοπεποίθηση κι άλλες που να πιστεύω ότι δεν βλέπομαι. Είναι θέμα ψυχολογίας αυτό. Και ανασφάλειας ίσως.»

Δείτε επίσης

Lifestyle 2511478411985416075

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item