Δύσκολες ώρες για την Αποστολία Ζώη. Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για την Αποστολία Ζώη, καθώς χθες έχασε τον πατέρα της. Ο Γιώργος Καλαμπούκας πάλευε με τον καρκίνο εδώ και καιρό κα...

A+ A-

Δύσκολες ώρες για την Αποστολία Ζώη, καθώς χθες έχασε τον πατέρα της.
Ο Γιώργος Καλαμπούκας πάλευε με τον καρκίνο εδώ και καιρό και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.
Στο πένθος «βυθίστηκε» η οικογένεια της Αποστολίας Ζώη! Ο αγαπημένος της πατέρας, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Η τραγουδίστρια είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, αφού συχνά πυκνά αναφερόταν σε εκείνον, καθ’ όλη τη διάρκεια που ήταν στο Nomads.

Όταν επέστρεψε νικήτρια από το reality επιβίωσης έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά του και λίγη ώρα αργότερα ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία στα social media γράφοντας: «Μόνο για σένα μπαμπούλη μου».
Πριν από λίγες εβδομάδες, η Αποστολία Ζώη έκανε μία ακόμα  συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ανέφερε: «Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου , ν'ακουσω τις όμορφες συμβουλές σου , να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικα ..Αυτό που ζητάω απ'τον Άγιο Βασίλη για το 2018 ειναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου ,να σ'αγκαλιαζω ,να σε φροντίζω ,να σου δίνω δύναμη ,να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019..
Σ'αγαπώ μπαμπά μου..»

Δείτε επίσης

Lifestyle 3074847009884136903

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item