Ανακούφιση σε Ντιναμό Κιέβου και… ΠΑΟΚ για Χατσερίντι

Ο διεθνής Ουκρανός στόπερ θα επανέλθει στη δράση σε μια εβδομάδα Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο κεν...

A+ A-

Ο διεθνής Ουκρανός στόπερ θα επανέλθει στη δράση σε μια εβδομάδα
Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου, Γιεβγκέν Χατσερίντι, έδειξαν ότι έχει υποστεί μια φλεγμονή του πλάγιου συνδέσμου του γόνατος και σύντομα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.
Ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας, Αλεξάντρ Κάτσκεβιτς, υποστήριξε σήμερα πως ο «Χατσερίντι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμέσως μετά το παιχνίδι ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε στον απαραίτητο υπέρηχο, στον οποίο κατέστη σαφές ότι έχει μία φλεγμονή στον πλάγιο σύνδεσμο. Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Σε πέντε με πετά ημέρες θα δουλέψει ατομικά και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας».
Το θέμα της μεταγραφής του ελληνικής καταγωγής Ουκρανού κεντρικού αμυντικού στον ΠΑΟΚ παραμένει ανοικτό, ωστόσο ξεπεράστηκαν οι φόβοι και οι επιφυλάξεις μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό αγώνα με την Στουρμ Γκρατς, όπου η Ντιναμό Κιέβου ηττήθηκε με 2-0.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 2275064079555721318

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item