Σουηδέζα αρνήθηκε να καταγγείλει τον μετανάστη εραστή της που κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη της

Μία απίστευτη ιστορία συνέβη στην πόλη Sölvesborg στη  Σουηδία . Ένας  Αφγανός μετανάστης παρενόχλησε σεξουαλικά την 12χρονη  κόρη  μι...

A+ A-

Μία απίστευτη ιστορία συνέβη στην πόλη Sölvesborg στη Σουηδία. Ένας Αφγανόςμετανάστης παρενόχλησε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη μιας Σουηδής, όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην αστυνομία, καθώς ήταν εραστής της μητέρας της 12χρονης.
Ο 18χρονος Abdul Dostmohammad ζούσε μαζί με την 45χρονη σύντροφό του, όταν παρενόχλησε σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.
Όταν η 12χρονη ανέφερε στη μητέρα της τι συνέβη, εκείνη αρνήθηκε να το αναφέρει στην αστυνομία, καθότι φοβήθηκε ότι θα τον έστελναν πίσω στο Αφγανιστάν.
Ο 19χρονος σήμερα Dostmohammadi έχει μετακομίσει στο πατρικό του σπίτι, καθώς όταν έκλεισε τα 18 δεν επιτρεπόταν να ζει σε κέντρο φιλοξενίας για ανήλικους μετανάστες.
Η 45χρονη είχε εργαστεί σε αυτόν το χώρο φιλοξενίας και είχε προσφερθεί να δώσει στέγη στον Abdul, όταν θα ενηλικιωνόταν.
Τελικά μετακόμισε στο σπίτι της τον Νοέμβριο του 2016 και ένα μήνα μετά η 45χρονη και ο 18χρονος έγιναν ζευγάρι.
Σύμφωνα με τη 12χρονη, η οποία έμενε πότε στο σπίτι της μητέρας της, πότε στου πατέρα της, ο 18χρονος αγαπούσε τις αγκαλιές, αλλά αυτές συνοδεύονταν από φιλιά στα μάγουλα που όμως ήταν πάρα πολύ κοντά στο στόμα της.
Όπως κατέθεσε στην αστυνομία, δεν θυμάται ποια μέρα του 2017 την παρενόχλησε σεξουαλικά, όμως θυμόταν χαρακτηριστικά, ότι ήταν την ίδια μέρα που έθαψε το σκυλάκι της.
Ο Αφγανός και η 45χρονη, που λέγεται ότι έχουν τερματίσει πλέον τη σχέση τους, εκείνο το βράδυ είχαν πιει πολύ.
Τότε εκείνος άρχισε να χορεύει με τη 12χρονη στο σαλόνι, όταν άρχισε να την αγγίζει με έναν τρόπο που το κορίτσι δεν ένιωθε καλά. Όταν η μητέρα της πήγε στο μπάνιο, εκείνος έβαλε το χέρι του κάτω από το φόρεμα και το εσώρουχό της, αγγίζοντας τα γεννητικά της όργανα, όπως επισημαίνεται στη δικογραφία.
Η 12χρονη το είπε στη μητέρα της, αλλά εκείνη δεν έκανε τίποτα και ο νεαρός άντρας συνέχισε να μένει στο σπίτι τους. Τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό, το κοριτσάκι ζήτησε από τον πατέρα του να μείνει μαζί του. Στη συνέχεια μίλησε στη μεγαλύτερη αδελφή της για ό,τι συνέβη και με τη σειρά της εκείνη το ανέφερε στον πατέρα τους.
Ο πατέρας το κατήγγειλε στην αστυνομία και μίλησε στην 45χρονη πρώην σύζυγό του, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν το είπε πουθενά επειδή φοβόταν μήπως απελάσουν τον εραστή της.
Ο Αφγανός κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών με αναστολή, σε 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας, αλλά και πρόστιμο 15.000 κορώνων.

Δείτε επίσης

Κόσμος 6877569340451295459

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item