Αδ.Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έχει στόχο να διασπάσει τη ΝΔ με το Σκοπιανό

«Αν δεν μπούμε στην ουσιώδη συζήτηση που είναι η αλλαγή του Συντάγματός τους, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία» δηλώνει για τη διαπραγμάτευ...

A+ A-

«Αν δεν μπούμε στην ουσιώδη συζήτηση που είναι η αλλαγή του Συντάγματός τους, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία» δηλώνει για τη διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο», ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι το 2018 δεν είναι 2008 και πως «οι γεωπολιτικές συνθήκες του παρόντος χρόνου δεν εγείρουν σοβαρές ανησυχίες για το ότι η Ελλάδα θα δεχθεί πολύ μεγάλη πίεση για τα Σκόπια».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει λύση, όχι όμως σε βάρος της Ελλάδας και αναφέρει ότι υπάρχει απόλυτη αναντιστοιχία του κοινού αισθήματος στη χώρα με τη διαπραγματευτική γραμμή της κυβέρνησης.
Ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι σε πολύ ευνοϊκότερες συνθήκες από εκείνες του 2008, χειρίστηκε το θέμα «με στόχο να διασπάσει τη ΝΔ και να δώσει ψήφους στον κ. Καμμένο. Αυτό ως αποτέλεσμα είχε να προχωρήσει σε αυτήν τη μυστική διπλωματία, σε αυτόν το δημόσιο τσακωμό με τον κ. Καμμένο και με την Εκκλησία, που, εν τέλει, οδήγησε στον σημερινό διχασμό του ελληνικού λαού. Άρα ο κ. Τσίπρας πια έχασε την ευκαιρία».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει εξάλλου «απολύτως βέβαιος ότι θα υπάρξει σε επόμενο χρόνο καλύτερη ευκαιρία, γιατί το μακροπρόθεσμο συμφέρον των Σκοπίων είναι να μπουν στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Άρα, αργά ή γρήγορα, αυτό θα το καταλάβουν κάποια στιγμή».

Δείτε επίσης

Πολιτική 760622579034165597

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item