Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν θα πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Την εκτίμηση πως δεν θα επιτευχθεί λύση στο Σκοπιανό εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στην ...

A+ A-

Την εκτίμηση πως δεν θα επιτευχθεί λύση στο Σκοπιανό εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, ξεκαθαρίζοντας την πρόθεσή της να μην πάει: "Εγώ δεν θα πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας" και πρόσθεσε πως: "ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει… Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο".
Όπως υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη, "είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια ‘’Μακεδονία’’ και εμείς να τους λέμε ‘’φούφουτους’’", ενώ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι "η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή πάνω στην όποια πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας".
"Το πληρώσαμε, και εγώ το πλήρωσα το Βουκουρέστι, αλλά θα το ξανάκανα, γιατί οι μεγάλες δυνάμεις δεν δέχονται να τους λες ξερό ‘’όχι’’, αλλά θα το ξανάκανα, και όλοι μας θα το ξανακάναμε" συμπήρωσε.
Όλα τα κόμματα και οι κοινοβουλευτικοί ηγέτες είπαν τότε ότι έχουμε κοινή εθνική γραμμή, υπενθύμισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών. Ανέφερε επίσης ότι "σήμερα στη ΝΔ δεν υπάρχουν δυο γραμμές και η γραμμή του κ. Μητσοτάκη έχει γίνει αποδεκτή από όλους".

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Πολιτική 1998974685965709299

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item