Η αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη μετά την επίθεση στη Σοφία Παυλίδου

Σάλος έχει ξεσπάσει από την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη. Παρά...

A+ A-

Σάλος έχει ξεσπάσει από την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη.
Παρά το επεισόδιο που συνέβη στο θέατρο Χυτήριο το Σάββατο και την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό, ο ηθοποιός βρέθηκε κανονικά το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης που πρωταγωνιστεί.
Η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη ήταν μαζί του και είναι η αντικαταστάτρια της Σοφίας στην παράσταση.
Ο Μάνος ρωτήθηκε για το περαστικό με τη Σοφία και το μόνο που είπε: «Ναι είστε καλά».
Το ξέσπασμα της Βάσιας Παναγοπούλου για το περιστατικό Παπαγιάννη-Παυλίδου
Η Βάσια Παναγοπούλου, επιχειρηματίας του θεάτρου «Χυτήριο» στο οποίο ανεβαίνει η παράσταση «Πετάει, πετάει» και πρωταγωνιστούν ανάμεσά τους και ο Μάνος Παπαγιάννης με τη Σοφία Παυλίδου ξέσπασε με αφορμή το απίστευτο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς. Η Σοφία κατηγορεί τον Μάνο για ξυλοδαρμό.
«Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός της έντασης που δημιουργήθηκε από τη δική μου την πλευρά τώρα, ενώ αποχωρούσαν οι θεατές γιατί αυτό αποτελεί τεράστια δυσφήμηση και φυσικά ως επιχείρηση δεν δικαιούμαι να απολύσω κανέναν εργαζόμενο. Το Χυτήριο έχει ήδη υποστεί βλάβη από αυτή τη συμπεριφορά όλων όσων δημιούργησαν φασαρία… Εμένα ποιος θα μου ζητήσει συγγνώμη για όλο αυτό;» είπε η ηθοποιός.
Δείτε  στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις αντιδράσεις

Δείτε επίσης

Lifestyle 8773171193849253985

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item