Αυτοκτόνησε γιατί αποκάλυψε κατά λάθος στο αγόρι της ότι είχε κοιμηθεί με κάποιον άλλο

Μιά 17χρονη αυτοκτόνησε όταν αποκάλυψε κατά λάθος στο αγόρι της ότι είχε κοιμηθεί με κάποιον άλλο, με μήνυμα στο snapchat. Η Cha...

A+ A-

Μιά 17χρονη αυτοκτόνησε όταν αποκάλυψε κατά λάθος στο αγόρι της ότι είχε κοιμηθεί με κάποιον άλλο, με μήνυμα στο snapchat. Η Charlotte Guy, 17 ετών, ήθελε να στείλει το μήνυμα σε μια φίλη της για της εκμυστηρευτεί τι συνέβη, αλλά τελικά το έστειλε στο αγόρι της, Jack Hurst, 20 ετών, ο οποίος ήταν στο πανεπιστήμιο.

Αφού συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, έστειλε ξανά ένα μήνυμα στο αγόρι της, στο οποίο έγραφε "Αντίο. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με" και μετά ένα τελευταίο μήνυμα που έλεγε: «Σ' αγαπώ - γνωρίζοντας ότι με μισείς είναι αρκετό».

Ο Τζακ κάλεσε την αστυνομία μετά την ανάγνωση των μηνυμάτων και χρησιμοποίησε το Snapchat για να εντοπίσει την τοποθεσία της, αλλά η Charlotte βρέθηκε κρεμασμένη από ένα δέντρο στο Γουίγκαν του Μάντσεστερ. Το ζευγάρι είχε σχέση για δύο χρόνια και ο Τζακ είπε στους αστυνομικούς ότι μιλούσαν τακτικά στο τηλέφωνο ή έστειλαν μηνύματα.

"Μου έστειλε μηνύμα ότι ήθελε να μιλήσουμε, αλλά ήμουν απασχολημένος και της είπα να μιλήσουμε αργότερα. Μόλις μου έστειλε το μήνυμα στο Snapchat, το οποίο προοριζόταν για την φίλης της. Μου είπε ότι δεν ήθελε να το στείλει σε μένα, μου ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι είναι κακός άνθρωπος. Ήθελε να μιλήσουμε, αλλά της εξήγησα ότι δεν ήθελα και να μου στείλει σε μήνυμα αυτά που ήθελε να πει. Μου έστειλε ένα τεράστιο μήνυμα και άρχισα να ανησυχώ, προσπάθησα να την πάρω τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Έλαβα ακόμα ένα μήνυμα που έλεγε ότι δεν πειράζει, αντίο, σε παρακαλώ συγχώρεσε με και στη συνέχεια το τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε έλεγε ότι με αγαπάει και το να ξέρει ότι την μισώ είναι αρκετό" είπε στην κατάθεση του.

Οι γονείς της Charlotte αποκάλυψαν πως η κόρη τους είχε αυτοτραυματιστεί στο παρελθόν και είχαν απευθυνθεί σε ειδικό.

Δείτε επίσης

Κόσμος 7157390755625607107

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item