Χιονίζει προς Δομοκό και Μπράλο -Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία

Από τις 6:00′ το πρωί ξεκίνησε να χιονίζει στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο δρόμο από Λαμία προς Δομοκό. Η χιονόπτωση, η οποία συν...

A+ A-

Από τις 6:00′ το πρωί ξεκίνησε να χιονίζει στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο δρόμο από Λαμία προς Δομοκό.

Η χιονόπτωση, η οποία συνεχίζεται, ξεκινάει από το 10ο χλμ μέχρι και το 17ο περίπου, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αφού από νωρίς το πρωί έχουν πιάσει δουλειά οι αλατιέρες και τα μηχανήματα της Π.Ε. Φθιώτιδας.
Χιόνι πέφτει επίσης και στο δρόμο προς Μπράλο από το Σκαμνό και πάνω, χωρίς επίσης να υπάρχει μέχρι στιγμής το παραμικρό πρόβλημα στην κυκλοφορία.
Κανένα πρόβλημα και στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου, όπου έχουμε ασθενή χιονόπτωση από τον Τυμφρηστό και πάνω. Ομαλά επίσης διεξάγεται η κυκλοφορία και στην εθνική οδό.
Σύντομο πέρασμα του χιονιά
Μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε χιονοπτώσεις στα ημιορεινά και ορεινά του νομού Φθιώτιδας (από τα 250-300 μέτρα και πάνω), χωρίς όμως τα φαινόμενα να έχουν ιδιαίτερη ένταση.
Όσοι οδηγοί όμως θα κινηθείτε στο ημιορεινό και ορεινό οδικό δίκτυο του νομών Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Φωκίδας και Ευρυτανίας θα πρέπει να έχετε μαζί σας αλυσίδες.
Δείτε το σχετικό χάρτη χιονόπτωσης για σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018
πηγή: www.lamiareport.gr

Δείτε επίσης

Ελλάδα 7498901476483004391

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item