Η Ευαγγελία Αραβανή αποκαλύπτει, τι έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος και την κέρδισε

Σχεδόν τα πάντα για την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο αποκάλυψε η Ευαγγελία Αραβανή σε συνέντευξή της στο TV Εθνος. Η όμ...

A+ A-

Σχεδόν τα πάντα για την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο αποκάλυψε η Ευαγγελία Αραβανή σε συνέντευξή της στο TV Εθνος.
Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την πρώτη τους συνάντηση που οδήγησε σε σχέση, την άποψη του Νίκο Οικονόμοπολου για το DWTS, αλλά και το αγαπημένο της τραγούδι του.
Αρχικά, η Ευαγγελλία Αραβανή αποκάλυψε τι ακριβώς την γοήτευσε στον Νίκο Οικονομόπουλο:  «Ο χαρακτήρας του. Και ο τρόπος που με προσέγγισε. Βέβαια, με τον Νίκο δεν γνωριστήκαμε τώρα. Είχαμε γνωριστεί για πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι άλλο πέρα από μια απλή γνωριμία και μια τυπική κουβέντα. Μάλλον τώρα ήταν το σωστό τάιμινγκ», ανέφερε η ίδια.
Όσο για την πρώτη του συνάντηση πριν εξελιχθεί σε σχέση, η ίδια είπε: «Όλο ξεκίνησε από μια συνάντησή μας. Σε έναν χώρο. Αρχίσαμε να μιλάμε, του είπα εγώ πράγματα που θαυμάζω σε εκείνον και ο Νίκος πράγματα που θαυμάζει σε εμένα. Σε μια γενική συζήτηση. Και έτσι ξεκίνησε…».
Όπως ανέφερε, με τον Νίκο ανταλλάζουν απόψεις. Τι της είπε για το Dancing With Te Stars; «Τον ρώτησα και η γνώμη του ήταν σύμφωνη με τη δική μου. Ήταν θετικός, του άρεσε ως ιδέα και νομίζω πως είναι περήφανος για μένα».
Τέλος, η ίδια είπε  ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι της από τις επιτυχίες του συντρόφου της: «Είναι πολλά, αλλά θα σου που πω αυτό με το οποίο γίνεται χαμός και του το είπα από την πρώτη μας συνάντηση. Δεν χρειάστηκα δεύτερη φορά για να το ακούσω. Το «Για κάποιον λόγο» που για κάποιον λόγο τελικά γίνονται όλα».

Δείτε επίσης

Lifestyle 8986372696268473623

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item