Έρχονται πρόστιμα - "φωτιά": Έχετε ανασφάλιστο όχημα; - Δείτε τι θα πληρώσετε

Βροχή θα πέσουν τα πρόστιμα μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς... πάνω από μισό εκατομμύριο ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μηχανών που δεν έχου...

A+ A-

Βροχή θα πέσουν τα πρόστιμα μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς...
πάνω από μισό εκατομμύριο ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μηχανών που δεν έχουν ασφαλίσει το όχημά τους θα βρεθούν στο στόχαστρο.

Ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη νέα ηλεκτρονική διασταύρωση των δεδομένων με στόχο να αποφευχθούν τα λάθη που υπήρξαν πέρυσι όταν κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο ακόμη και οι ιδιοκτήτες που είχαν παρατήσει τα αυτοκίνητά τους και είχαν παραδώσει πινακίδες.

Υπολογίζεται ότι μετά το περυσινό σαφάρι εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων έσπευσαν να τα ασφαλίσουν για να γλιτώσουν το πρόστιμο. Τα συμβόλαια αυτά σε λίγο καιρό λήγουν και υπάρχει φόβος να μην υπάρξει ανανέωση. Υπάρχει δηλαδή φόβος ο αριθμός των 600.000 ανασφάλιστων να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση είναι εκατοντάδες χιλιάδες εκείνοι που μέσα στο επόμενο διάστημα θα λάβουν το ραβασάκι του προστίμου το οποίο ανάλογα με τον κυβισμό και τον τύπο διαμορφώνεται από 100 ως 250 ευρώ.


Δείτε επίσης

Ελλάδα 4938595499264397008

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item