Η εμπλοκή στο θέμα Κουρμπέλη δεν αποκλείει τη μετακίνηση των Κάτσε, Μυστακίδη

Σφήνα της Μπρέσια για τον Κωνσταντινίδη Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά ο «δικέφαλος του βορρά» παραχω...

A+ A-

Σφήνα της Μπρέσια για τον Κωνσταντινίδη
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά ο «δικέφαλος του βορρά» παραχωρεί στον Παναθηναϊκό τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη. Ποιοι οι όροι της συμφωνίας.
Η ανατροπή στο θέμα του Κουρμπέλη, φάνηκε προς στιγμή να «παγώνει» το θέμα της παραχώρησης των τριών ποδοσφαιριστών (Μυστακίδης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε) από τον ΠΑΟΚ  στον Παναθηναϊκό.
Οι ποδοσφαιριστές το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1) ενημερώθηκαν ότι τα θέματά τους θα προχωρήσουν, με μικρές αλλαγές σ’ ότι αφορά τον τρόπο ολοκλήρωσης των μεταγραφών.
Για τον Μυστακίδη δεν τίθεται κανένα θέμα, θα παραχωρηθεί με την κλασική μορφή του εξάμηνου δανεισμού.
Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, Κάτσε και Κωνσταντινίδης, θα παραχωρηθούν και αυτοί αρχικά ως δανεικοί, με τη διαμόρφωση της «οψιόν» (το αν θα παραμείνουν με συνιδιοκτησία στον Παναθηναϊκό) να αποφασίζεται το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η Μπρέσια ωστόσο φαίνεται να έχει κάνει πρόταση για τον Κωνσταντινίδη με τους «ασπρόμαυρους» να συζητούν την περίπτωση, παρότι έδωσαν το «ΟΚ» για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς επιθυμία του Ελληνα αμυντικού είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 3448958819947529728

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item