Νταβός: Η περιπέτεια του Αλ. Τσίπρα στα χιόνια για να φθάσει στη Σύνοδο

«Θύμα» του μποτιλιαρίσματος που δημιουργήθηκε στο  Νταβός  λόγω της έντονης χιονόπτωσης και του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων στο Παγκ...

A+ A-

«Θύμα» του μποτιλιαρίσματος που δημιουργήθηκε στο Νταβός λόγω της έντονης χιονόπτωσης και του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, έπεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η κυβερνητική αποστολή.
Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, κατά την προσέλευσή της στο ελβετικό θέρετρο νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, η κυβερνητική αποστολή συνάντησε «ουρά» από ακινητοποιημένα οχήματα.
Προκειμένου να μην καθυστερήσει το πρόγραμμα, ο Πρωθυπουργός και κυβερνητική αποστολή συνέχισαν με τα πόδια την πορεία των περίπου δύο χιλιομέτρων που απέμεναν μέχρι τον προορισμό τους.
Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον ελληνικής καταγωγής επενδυτή Άντριου Λιβέρης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της βελγικής εταιρείας Delhaize, Ντικ Μπερ.
Εν συνεχεία ο κ. Τσίπρας αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του Φόρουμ, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του και πάλι με τα πόδια.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε επίσης

Πολιτική 5241661658701426217

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item