Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί... Κοκαΐνη πίσω από την εικόνα της Παναγίας!

Σε κρύπτη πίσω από ένα εικόνισμα της Παναγίας έκρυβαν τα σκληρά ναρκωτικά τα μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών, που συνελήφθησαν από στελ...

A+ A-

Σε κρύπτη πίσω από ένα εικόνισμα της Παναγίας έκρυβαν τα σκληρά ναρκωτικά τα μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών, που συνελήφθησαν από στελέχη της Δίωξης, τα οποία έκπληκτα αποκάλυψαν την κρυψώνα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, δύο άτομα συνελήφθησαν στον Πειραιά, για κατοχή, νόθευση και τυποποίηση ναρκωτικών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στον Πειραιά.
Πρόκειται για έναν 44χρονο Αλβανό και μία 33χρονη Ελληνίδα, οι οποίοι εντοπίστηκαν παράβαση «στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά».
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, επετεύχθη ο εντοπισμός των ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.
Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τράβηξαν από τον τοίχο την εικόνα της Παναγίας στο σπίτι του ζευγαριού στον Πειραιά. Αρχικά πίστεψαν ότι ίσως πρόκειται για κάποια κρύπτη όπου φυλάσσουν χρήματα. Εκείνοι όμως βρήκαν το σημείο αυτό για να κρύψουν και την κοκαΐνη.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για το ζευγάρι. Γνώριζαν ότι εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών και έτσι έκαναν έφοδο στο σπίτι τους.
Πέρασαν χειροπέδες στον 44χρονο και την 33χρονη και στη συνέχεια ερεύνησαν τον χώρο.
Μετακινώντας την εικόνα της Παναγίας αποκαλύφθηκε ένας χώρος με μια μικρή τετράγωνη πόρτα. Ένας από τους αστυνομικούς την άνοιξε και έβαλε το χέρι του στο εσωτερικό. Εκεί αρχικά αποκαλύφθηκαν “καλούπια” για τη συσκευασία” ναρκωτικών. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί βρήκαν δεσμίδες με χρήματα και στο τέλος μια πλαστική σακούλα που περιείχε ένα κιλό κοκαϊνης, αλλά και μικρή ποσότητα ηρωίνης.
Όπως εξακριβώθηκε, το διαμέρισμα στον Πειραιά, όπου διέμεναν οι κατηγορούμενοι, χρησιμοποιείτο ως χώρος νόθευσης, επανατυποποίησης και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών.
Από τις διενεργηθείσες έρευνες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε τοίχο εντός του διαμερίσματος, καθώς και σε αποθήκη, που διατηρούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-ποσότητα κοκαΐνης βάρους -1.015,7- γραμμαρίων,
-ποσότητα ηρωίνης βάρους -19,9- γραμμαρίω,
-νοθευτική ουσία κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, βάρους -4.110- γραμμαρίων,
-νοθευτική ουσία ηρωίνης, βάρους -1.269- γραμμαρίων,
-το χρηματικό ποσό των -12.560- ευρώ,
-ΙΧΕ αυτοκίνητο,
-υδραυλική πρέσα,
-δύο (2) μεταλλικά καλούπια και μεταλλική πλάκα,
-δύο (2) ζυγαριές ακριβείας,
-πέντε (5) κινητά τηλέφωνα,
-πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και πλαστό χαρτονόμισμα των -50- ευρώ
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 9220103605624863644

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item