Μοράν: Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο

Την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ έκανε ο Βάσκος χαφ Στην επιλογή του να συνεχίσει με τη φανέλα της ΑΕΚ την καριέρα...

A+ A-

Την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ έκανε ο Βάσκος χαφ
Στην επιλογή του να συνεχίσει με τη φανέλα της ΑΕΚ την καριέρα του αναφέρθηκε με τις πρώτες του δηλώσεις στην Ελλάδα ο Ερίκ Μοράν. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, γνωρίζει ότι θα αγωνίζεται για έναν μεγάλο σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία του παιχνιδιού του.
«Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο που διεκδικεί το πρωτάθλημα και εύχομαι να βοηθήσω όσο το δυνατόν δίνεται. Η συζήτηση που είχα ήταν σχετικά σύντομη. Ο προπονητής μου είπε πως παίζουμε, πως είναι η ζωή στην Ελλάδα και στοιχεία για την προπόνηση», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος Βάσκος αμυντικός μέσος.
Όσον αφορά τα στοιχεία του παιχνιδιού του, τόνισε: «Στα υπέρ μου νομίζω είναι όταν έχω τη μπάλα στα πόδια μου, στην προώθηση της μπάλας μπροστά και η τροφοδότηση των συμπαικτών μου. Στα μείον οι διεκδικήσεις στον αέρα».
Τέλος, για το τι τον έκανε να πει το «ναι» στην Ένωση, απάντησε: «Η ΑΕΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα και είναι “ζωντανή” στην Ευρώπη. Την ξέρω πριν προκύψει ενδιαφέρον από αυτή».
Στη συνέχεια, ο Μοράν φόρεσε για πρώτη φορά τη φόρμα του «δικεφάλου» και έπιασε κανονικά δουλειά στα Σπάτα.
ΕΡΙΚ ΜΟΡΑΝ ΑΕΚΕΡΙΚ ΜΟΡΑΝ ΑΕΚ

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item