Συμφώνησε με Μολέδο ο ΠΑΟΚ

Περιμένει τον Παναθηναϊκό Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο αμυντικό για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν και περιμένει το...

A+ A-

Περιμένει τον Παναθηναϊκό
Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο αμυντικό για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν και περιμένει το deal με τον Παναθηναϊκό.
Ο δικέφαλος του βορρά συνεχίζει την προσπάθειά του να αποκτήσει τον Ροντρίγο Μολέδο μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και θα ενταχθεί στην Ιντερνασιονάλ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θεωρείται ο κατάλληλος για την ενίσχυση της άμυνας και της ώθησης στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, προκειμένου να μετακομίσει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι και βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό.
Η πρόταση των «ασπρόμαυρων» περιλαμβάνει 300.000 ευρώ και δύο έμψυχα ανταλλάγματα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, τον Έργκις Κάτσε και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, προκειμένου να ξεκαθαρίσει και το καθεστώς με το οποίο θα πάνε οι δύο ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό και σύντομα αναμένεται να υπάρξει οριστική κατάληξη.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 7742876371088933246

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item