Ο Τσίπρας καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα μεταβεί στις 6.30 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατ...

A+ A-

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα μεταβεί στις 6.30 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα με επίκεντρο το Σκοπιανό.
Αύριο, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει κατ' ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς.
Στις 3 το μεσημέρι ο κ. Τσίπρας συγκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, «μίνι» Υπουργικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή του συνόλου της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να συζητηθούν τα αποτελέσματα των επαφών στο Νταβός.
Το πρωί ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και τις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας αλλά και εκείνο του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει να αντιμετωπίσει τις εύθραυστες ισορροπίες στο εσωτερικό της κυβέρνησής του, καθώς οι ΑΝΕΛ παραμένουν στη θέση τους και απορρίπτουν πλήρως -όπως δημοσίως διαβεβαιώνουν- κάθε λύση με χρήση του όρου «Μακεδονία» στο όνομα της γειτονικής χώρας, ενώ και η αξιωματική αντιπολίτευση, υπό το πρίσμα πολιτικο-κομματικών επιδιώξεων, μετακινήθηκε σε ανάλογη θέση.

Δείτε επίσης

Πολιτική 5641252843436926049

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item